News Flash:

Cod galben de ploi, in jumatate din tara, pana la ora 20.00

27 Iulie 2017
944 Vizualizari | 0 Comentarii
ploi1 2
Institutul National de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ploi si instabilitate atmosferica accentuata, valabila de miercuri, de la ora 20.00, pana astaza la aceeasi ora. Avertizarea vizeaza jumatate de tara.
In intervalul miercuri, ora 20.00- joi, ora 20.00, in Muntenia, Moldova si local in Carpatii Orientali si Meridionali, vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata ce se va manifesta prin averse ce vor avea si caracter torential.
Totodata, se vor inregistra frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului ce vor lua si aspect de vijelie si grindina.
In intervale scurte de timp, anunta meteorologii, anunta cantitati de apa ce vor depasi 20...25 l/mp si punctiform 50...60 l/mp.
Joi, in jumatatea estica a tarii vremea se va mentine o vreme in general instabila si va deveni racoroasa, informeaza ANM.
In restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza, cand pe arii restranse, indeosebi in zonele de deal si de munte, vor fi ploi de scurta durata. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 31 de grade, cu cele mai ridicate valori in sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse 10 grade in depresiuni si 20...21 de grade pe litoral.
La Bucuresti, vremea se va mentine instabila si va deveni racoroasa. Cerul va avea innorari mai accentuate in prima parte a intervalului cand vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 25 de grade, iar cea minima va fi de 15...17 grade.
Vineri, in tara, vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor si se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, averse si posibil descarcari electrice, cu precadere in cursul zilei, local in zona de munte si pe arii mai restranse in nordul, centrul, estul si sud-estul teritoriului.
Vantul va prezenta intensificari la munte, iar in prima parte a intervalului, temporar si in restul tarii.
Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 de grade in depresiunile intramontane si 32 de grade in sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 10 si 19 grade.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006255 (s)