News Flash:

Clubul de fite Epic, amendat de politisti, dupa o mega-petrecere

26 Octombrie 2020
414 Vizualizari | 0 Comentarii
club

Clubul Epic din Timisoara a gazduit un super party de final de sezon, sambata seara, cand orasul intrase deja in scenariul rosu de limitare a raspandirii coronavirusului. Politistii au aflat de acest eveniment.

Astfel, politistii au aplicat doua amenzi clubului timisorean, in valoare de 12.000 de lei, dupa petrecerea de pomina, data in ciuda restrictiilor anuntate de autoritati din cauza numarului crescut de infectari cu virusul SARS CoV-2.

De asemenea, IPJ Timis anunta ca analizeaza imaginile de la party, aparute in spatiul public, si incearca sa identifice persoanele care au participat la petrecerea din club, pentru a le amenda.

Totodata, politistii spun ca vor fi sesizate autoritatile competente pentru suspendarea autorizatiei de functionare.

„Ca urmare a imaginilor apărute în media națională și locală, preluate de pe pagină noastră oficială, considerăm că trebuie să facem următoarele precizări:
Sâmbătă 24.10.2020, Epic Vara a funcționat conform legislației în vigoare, respectând atât normele cât și programul legal de funcționare.
S-au respectat normele impuse de situația actuală, la fel cum s-a întâmplat pe tot parcursul acestui sezon (rezervare prealabilă, distanțare între mese, servirea exclusivă la mese, dezinfectare continuă, măști și mănuși pentru angajați).
Mai mult decât atât, odată cu intrarea în vigoare a scenariului roșu, s-a procedat la anunțarea tuturor persoanelor ce apăreau pe lista de rezervări, că masca a devenit obligatorie și pentru clienți. Totodată s-au montat afișe ce prevedeau această obligație în zonele cele mai vizibile
Sâmbătă seară nu a fost organizată nicio petrecere privată, ci s-a funcționat conform programului legal de funcționare. Toți clienții noștri au intrat doar cu masca de protecție, fără excepție. Au folosit masca pe tot parcursul serii, mai puțin în momentele în care au servit masa sau au consumat băuturi.
Ca și concluzie, ne asumăm faptul că nu am reușit, poate, pe tot parcursul serii să menținem distanțarea între persoane, chiar dacă acestea au fost într-un număr mic. Este contrar cu ceea ce pare în imaginile difuzate din cauza unghiului de filmare sau efectelor de lumini care amplifica si dau o dinamica speciala, imagini de altfel postate chiar de noi. Nu putem însă accepta încadrarea faptelor și amenda maximă primită deoarece nu am organizat o petrecere privată, nu am funcționat într-un spațiu închis, nu am permis accesul mai multor persoane decât avem capacitatea legală admisă. Ca urmare a acestui lucru vom contesta în instanța încadrarea juridică a faptelor care au generat amenda, demonstrând cu toate probele pe care le avem că nu am încălcat prevederile legale actuale.
Domeniul nostru de activitate a fost cel mai afectat din toate punctele de vedere. După perioada stării de urgență de 3 luni de zile, în care nu am funcționat deloc, au urmat 4 luni la o capacitate de 20%, nedisponibilizand niciun angajat și respectând faptul că suntem controlați de 2-3 ori pe zi.
Suntem responsabili și luăm in serios tot ceea ce înseamnă siguranța clienților noștri. Totodată, cerem coerență în stabilirea normelor legale și un plan serios de salvare economică. Mulțumim”, se arata intr-o postare a celor de la Epic pe Facebook.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1057 (s) | 33 queries | Mysql time :0.046623 (s)