News Flash:

Ciorbea: Sunt surprins ca PNL nu m-a sustinut in Parlament, conducerea mi-a spus ca vor fi prezenti

15 Aprilie 2014
1014 Vizualizari | 0 Comentarii
ciorbea
Victor Ciorbea, votat de Parlament ca Avocat al Poporului, a declarat, după şedinţa de plen, că a fost surprins că PNL nu a participat la vot, mai ales că "cel puţin conducerea partidului" i-a promis că parlamentarii vor fi prezenţi şi că îl vor susţine, el punând gestul pe seama supărărilor. Despre decizia liberalilor de a pleca din sală la votul pentru Avocatul Poporului, Victor Ciorbea a spus că nu doreşte să comenteze acest lucru, dar că a înţeles că erau supăraţi pe alte proceduri. "Am fost surprins, sincer, pentru că cel puţin conducerea mi-a promis că vor fi prezenţi şi că mă vor susţine şi vota, dar probabil că supărările astea, în Săptămâna mare, sunt multiple", a arătat Victor Ciorbea.

Despre relaţia sa cu PNL, Ciorbea a spus că "s-a terminat", pentru că din funcţia de Avocat al Poporului, nu mai poate fi membru al unui partid politic şi a adăugat că nu este supărat pe colegii lui. "Tocmai pentru că sunt în Săptămâna mare, nu mă supăr nici măcar pe domnul Tinel, care a fost cândva ţărănist, şi el este cel mai aprig şi mai vioi", a mai spus acesta.

El a ţinut să precizeze că nu există motive reale pentru a se contesta prezenţa sa ca Avocat al Poporului. Victor Ciorbea a explicat şi de ce nu a depus jurământul în calitatea de Avocat al Poporului, precizând că mai sunt "unele aspecte care ar putea fi suspuse interpretării". Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0871 (s) | 33 queries | Mysql time :0.037196 (s)