News Flash:

De ce uleiul de macese este mai bun decat botoxul

23 Iulie 2018
848 Vizualizari | 0 Comentarii
ulei

Uleiul de macese este un produs natural cu adevarat remarcabil, datorita proprietatilor sale de întinerire a pielii si de îmbunatatire a structurii parului. Desi despre beneficiile acestuia s-a stiut de foarte mult timp, folosirea în cosmetica este înca o noutate. Ceea ce îl face cu adevarat special, este componenta ridicata de Omega-3, Omega-6, Omega 9 - acizi vitali, ceea ce îl face inegalabil în actiunea sa anti-inflamatorie si regenerativa.

Despre folosirea uleiului de macese în cosmetica a început sa se vorbeasca mai mult, dupa ce femei foarte cunoscute în întreaga lume si apreciate pentru frumusetea lor au recunoscut ca obisnuiesc sa foloseasca pe timp de noapte acest tip de ulei. Asadar noi va prezentam top 10 beneficii ale uleiului de macese în frumusete.

1. Par uscat
Specialistii ne asigura ca putem considera parul uscat si casant o problema de domeniul trecutului. E suficient sa încalzim putin ulei de macese (atentie, sa nu fie fierbinte) apoi sa masam parul si scalpul. Lasati sa actioneze timp de aproximativ o ora si apoi spalati bine. Veti fi placut surprinse de un par moale si revitalizat.

Beneficiiile uleiului de macese pentru piele

2. Nutritiv pentru ten uscat
Uleiul de macese este bogat în acizi grasi esentiali, cum ar fi Omega-6 si Omega-3. Din acest motiv uleiul este utilizat pe scara larga în diverse produse de îngrijire a pielii si este foarte eficient în lupta cu îmbatranirea. Modelul Victoria Secret Miranda Kerr a declarat ca iubeste acest ulei. Uleiul de macese va hidrata de minune tenul uscat, coatele, genunchii si buzele crapate.

3. Par lipsit de stralucire
Redarea stralucirii parului nu mai este o procedura posibila doar în saloanele de frumusete. Masarea scalpului cu acest tip de ulei înainte de a va spala parul este cea mai eficienta solutie.

4. Hidratant
Ulei de macese are un continut ridicat de acizi grasi esentiali si este un instrument perfect de hidratare a pielii. Aplica pe ten cu ajutorul unui spray apa amestecata cu putin ulei. Acest truc de frumusete este foarte potrivit pentru perioada de vara! Datorita continutului de Vitamina C, uleiul de macese combate radicalii liberi si elibereaza pielea de substantele nocive. În plus, antioxidantii apara pielea de substantele chimice continute de produsele de make-up pe care le folosesti si previn aparitia ridurilor sau a dermatitelor si a acneei.

5. Trateaza cicatricile
Utilizati putin ulei de macese pur pe vergeturi, pete provocate de varsta, hiperpigmentare, arsuri si cicatrici; proprietatile sale astringente, dar în acelasi timp hranitoare si hidratante va accelera procesul de vindecare. Acizii grasi esentiali au capacitatea de a dizolva tesutul cicatriceal si de a reface bariera lipidica transdemica care ajuta la regenerarea celulelor alterate. Rolul benefic al uleiului esential de macese asupra tratarii cicatricilor se datoreaza, în parte, si continutului de vitamina A care are capacitatea de a îmbunatati textura si tonusul pielii.

6. Combate matreata
Este dovedit deja ca uleiul de macese combate matreata si este eficient în cazul multor altor probleme similare de scalp. Este nevoie doar sa masati scalpul cu ulei pur, sa-l lasati 30 de minute sa actioneze, apoi sa spalati cu sampon.

7. Arsurile solare
Uleiul are efecte calmante remarcabile. De asemenea, va facilita procesul de vindecare si va reduce inflamatia.

8. Unghii casante
Uleiul de macese poate hrani si hidrata unghiile fragile, facandu-le mai puternice si mai sanatoase. Masati unghiile în fiecare seara timp de o saptamana cu ulei de macese, înainte de a merge la culcare si veti vedea diferenta!

10 situatii in care te salveaza uleiul de macese

9. Îmbatranire prematura
Semnele de îmbatranire, precum pigmentare prematura a pielii sunt estompate de uleiul de macese. Aplicati cateva picaturi de ulei si tamponati zonele afectate de mai multe ori pe zi.

10. Asigurati stralucirea pielii
Folosit constant, uleiul de macese reda stralucirea naturala a pielii si netezeste ridurile fine. Daca concentrat este prea gras pentru tenul tau, adauga doua picaturi în crema hidratanta de zi cu zi. Îl vei iubi pentru efectele sale.

Uleiul de macese poate fi procurat de la magazine naturiste, însa aveti grija sa fie stocat în sticlute de culoare întunecata, deoarece îsi poate pierde proprietatile daca este expus la lumina zilei.


uleiul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006608 (s)