News Flash:

Cezar Preda: Avem de-a face cu o canibalizare nesimtita a PDL de catre PMP

28 Martie 2014
1199 Vizualizari | 0 Comentarii
cezar preda
Deputatul Cezar Preda a lansat, vineri, un atac dur la adresa Partidului Mişcarea Populară, care ar "canibaliza" zilnic PDL, el numindu-i pe cei din PMP "mincinoşi ordinari, ipocriţi şi perfizi", care vor "să pună mana" pe PDL. Cezar Preda a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că PMP atacă zilnic PDL şi, deşi clamează unificarea dreptei, urmăreşte doar "să pună mana" pe Partidul Democrat Liberal.
Fără a preciza cine are un astfel de "deziderat", Preda a dat de înţeles că este vorba despre Elena Udrea şi Traian Băsescu.

"Se clamează foarte mult unificarea dreptei. Resping absolut toate aceste poziţii ipocrite, false, perfide, că se doreşte unificarea dreptei şi că PDL ar face volte. Mincinoşi ordinari. Aş aduce aminte opiniei publice că n-am auzit ca această dreapta făramiţată sa fie unită şi singurul în afară să fie PDL. Unificarea dreptei este o marotă de care se folosesc politicienii perfizi şi ipocriţi şi care manipulează ordinar opinia publică. Eu cred că nu poţi să fii atat de nesimţit încat să furi butelia din casa omului şi să-l cerţi apoi că nu face mancare la copii. Asta face PMP cu PDL. Sunt poftele unora, mai înalţi sau mai blonzi, mai cu păr sau fără, au pofte să pună mana pe partid. Nu o să pună mana nimeni pe partid, pentru că a rezistat multor lupte politice”, a afirmat Cezar Preda.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0822 (s) | 22 queries | Mysql time :0.028308 (s)