News Flash:

Cerere inedită în căsătorie la ISU Timiș. Ce a răspuns tânăra

25 Martie 2021
1221 Vizualizari | 0 Comentarii
cerere

Un pompier din cadrul ISU Timiș și-a cerut miercuri iubita în căsătorie într-un mod inedit, cu ajutorul colegilor. Tânăra, paramedic în aceeași unitate din Timișoara, a fost luată prin surprindere și a spus ”Da” din toată inima.

”Iubire, emoții, pasiune - sunt ingredientele unei povești unice și de neuitat pentru doi dintre colegii noștri, pentru care data de 24 martie 2021 va reprezenta, cu siguranță, una dintre cele mai de preț amintiri”, scriu cei de la ISU Timiș pe pagina lor de Facebook.

Tânărul pompier a scris din furtunuri ”Vrei să fii soția mea?” pe acoperișul unei clădiri din unitate. Iubita lui, care îi este și colegă, i-a acceptat pe loc cererea, plângând de fericire.

“Vrei să fii soția mea?” – au fost cuvintele scrise astăzi din accesorii și echipamente specifice și rostite cu multă emoție de colegul nostru la finalul ședinței de pregătire, pe clădirea subunității din Timișoara, unde își desfășoară activitatea atât el, cât și iubita sa.

Cu ajutorul colegilor, tânărul ofițer a reuşit să pregătească totul ca la carte, pentru a-și cere iubita în căsătorie, într-o manieră inedită și neaşteptată.

Timpul s-a oprit în loc când, cu inelul de logodnă, un buchet de trandafiri și în aplauzele colegilor, colegul nostru i-a adresat iubitei sale întrebarea fericirii. Suprinsă și vizibil fericită, colega noastră nu a ezitat să spună „Da” din toată inima.

Pentru orice pompier militar, niciun moment nu poate fi mai încărcat de semnificații decât cel al realizării echilibrului armonios între viaţa de familie şi carieră.

Le dorim să trăiască dragostea veșnică, iar iubirea lor să fie un exemplu de loialitate și dăruire!”, mai spun cei de la ISU Timiș.

Galerie Foto

cerere1
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1323 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006725 (s)