News Flash:

Celebrul ritual al Babei Vanga pentru noroc la bani. Toti cei care l-au incercat spun ca s-au imbogatit peste noapte!

8 Decembrie 2017
1744 Vizualizari | 0 Comentarii
ritual

Stai prost cu banii? Baba Vanga, celebra clarvazatoare si vindecatoare ale carei profetii s-au implinit, are un ritual aparte pentru atragerea norocului.

Baba Vanga are un renume international, astfel ca, zicerile ei au devenit litera de lege pentru multe popoare. Ritualul pentru a avea noroc la bani este simplu, dar efcient, avertizeaza cei care deja l-au incercat.

Aveti nevoie de: un ou de gaina, trei monede, un castron in forma de triunghi si trei lumanari de la Biserica. Puneti monedele in colturile castronului, asezati lumanarile, iar in centru – oul.

Apoi rostiti de 33 de ori: ”Am pus o gaina intr-un ou alb, nu un simplu ou, ci unul aducator de bani. Oricine va manca acest ou sa se imbogateasca si sa nu stie de rau. Eu, sclavul lui Dumnezeu (numele tau), am umblat, am gasit un ou, l-am mancat si lui Dumnezeu i-am multumit pentru darul pe care mi L-a dat. Acum, bogatia nu ma va parasi niciodata! Amin!”

Apoi luati oul, fierbeti-l tare si, inainte sa il consumati, rupeti-l in doua, in dreptul fruntii, spunand: ”Rup acest ou in doua si aduc norocul la mine!”

Ritualul Babei Vanga este renumit tocmai pentru ca toti cei care l-au incercat spun ca a functionat!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004846 (s)