News Flash:

Clarvazatoare din Romania: Va veni o REVOLUTIE MAI MARE ca in 1989! CERC de FOC in tara si Al Treilea Razboi Mondial

6 Decembrie 2017
1347 Vizualizari | 0 Comentarii
clarvazatoare

Maria Ghiorghiu, femeia care a prevestit dezastrul din Colectiv, a facut noi previziuni cumplite pentru Romania. Totodata, aceasta a vorbit si despre un vis cutremurator in legatura cu tara noastra.

Maria Ghiorghiu a facut trei previziuni pentru viitor legate de Romania. Iata care sunt acestea:
– Parlamentul Romaniei, camp de adunat musetel. Vor sa arunce Casa Poporului in aer. Este vizat de teroristi.
– Rusii sunt cu ochii pe noi, pe Deveselu. Este un pericol, asa considera pentru ei rusii, dar si pentru noi, pentru viata care e acolo. De mai multe ori m-a avertizat cu Deveselu.

– Romania va trece printr-o revolutie foarte grea, va fi varsare de sange. Vor iesi in strada. Vor fi la inceput civili, apoi se va ajunge la adevarata revolutie mare. Vedeam oamenii cum se imbranceau, cum tipau. Vor fi si morti, si raniti. Sunt si vor fi influente externe. Vedeam o incapere, era o mama si strangea copilul in brate si spunea: te rog, te implor, nu ne vinde lui Soros. Tot ce se intampla duce spre o revolutie.
Clarvazatoarea a dezvaluit si un vis pe care l-a avut in legatura cu tara noastra, care va deveni, dupa spusele ei, un al doilea Ierusalim.

„Romania locul unde Iisus va veni pentru a doua oara. Am primit mesaj inca de cateva luni. Va fi al doilea nou Ierusalim. Am fost prima data in Ierusalim. Acolo ajungand inca din prima noapte, in momentul in care am ajuns la hotel, am vazut cum se deschide cerul am vazut toate strazile, inainte sa vad orasul. Toate aveau tricolorul Romaniei. Un alt vis, s-a aratat ca cerul nostru s-a deschis si era Iisus in vesminte albe. S-a facut o scara, trepte te flori, avea sfintii sai si Iisus cobora spre pamant romanesc. O voce spunea: Romania va fi al doilea Ierusalim”, a spus cunoscuta prezicatoare, la Antena 3.

Femeia a povestit si cum a inceput sa aiba premonitii inca din copilarie:
Ceea ce traiesc eu nu este o povara, ci un har. Sunt si mama, am si serviciu, seara ma retrag in altarul meu si scriu ceea ce ziua sau noaptea vad. Chiar daca dorm, o lumina puternica ma trezeste. Visul e vis, dar eu le traiesc aievea.

“Sunt insarcinata cu cumnatul meu, iar pe sot si pe cumnata nu o deranjeaza asta!” Ce s-a intamplat, de fapt, in familia acestei femei
Rachel Wilcox este mama a trei copii, iar acum este din nou insarcinata. Tatal bebelusului nu este insa, sotul ei, ci cumnatul. Mai mult decat atat, nici partenerul sau de viata si nici sotia cumnatului nu sunt socati de acest lucru, ba mai mult decat atat, sunt cat se poate de fericiti. Iata care este povestea.
Amanda, sotia cumnatului lui Rachel, a fost diagnosticata cu cancer la colon, in urma cu trei ani. Chimioterapia i-a salvat viata, in schimb i-a luat posibilitatea de a face copii.

Aici a intervenit Rachel, care a acceptat sa devina mama-surogat pentru familia cumnatei sale.
„Cand eram insarcinata cu al treilea copil ii povesteam medicului meu despre situatia Amandei. Acesta m-a privit si mi-a spus : Dar stii ca poti sa fii mama surogat pentru ea, nu?? Am inceput sa rad. Ii spusesem deja ca sarcina cu numarul 3 va fi ultima pentru mine. Eu si cu Amanda avem o relatie stransa de foarte multi ani. Sunt cu fratele ei de cand eram in liceu, practic am crescut impreuna. Mai multe decat cumnate, suntem cele mai bune prietene”, a spus Rachel.

„Sotul meu a sustinut in totalitate aceasta idee si nu i s-a parut ciudat ca voi purta in pantece copilul surorii lui”, a declarat Rachel care va naste in curand fetita cumnatilor sai.
In ceea ce ii priveste pe copiii lui Rachel, acestia au inteles situatia si spun: „Mami este insarcinata, dar este copilul unchiului Reid si o sa i-l dea lui”.
sursa: povestea.me


colectiv maria ghiorghiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004880 (s)