News Flash:

Cele mai gustoase briose cu cascaval pentru micul dejun

3 Iunie 2014
1997 Vizualizari | 0 Comentarii
Savureaza un mic dejun copios cu briose sarate cu cascaval!
Timp de preparare: Rapid.
Numar de portii: 6.
Complexitate: usor.
Ingrediente
200 g faina
1 lingura rasa cu praf de copt
2 oua mari
250 ml lapte
2 linguri cu smantana grasa
100 g cascaval
1/2 ceapa mica rosie
1 1/2 linguri cu unt
parmezan
marar
sare
Mod de preparare
1. Caleste ceapa tocata marunt intr-o lingura cu unt topit, apoi las-o sa se racoreasca.
2. Cerne faina impreuna cu praful de copt si sarea. Bate ouale cu mixerul si, separat, laptele cu smantana.
3. Amesteca apoi cele doua compozitii. Incorporeaza cu atentie ceapa calita, cascavalul taiat marunt si mararul tocat.
4. Toarna compozitia in formele unse de briosa, presara parmezan si da la cuptorul incins 20-25 de minute sau pana ce scobitoarea- test iese curata din compozitie.
5. Lasa sa se racoreasca inainte de a le scoate din forma si serveste briosele sarate la micul-dejun. Dar nici la o gustare nu sunt de refuzat! Ecuisine.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1278 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006639 (s)