News Flash:

Minora violata in Parcul Botanic din Timisoara primeste consiliere psihologica

3 Aprilie 2016
1448 Vizualizari | 0 Comentarii
violata
Medicii de la Spitalul de Copii „Louis Turcanu” au reusit sa ii opreasca hemoragia si anunta ca starea ei este stabila. Specialistii sustin ca leziunile care au provocat sangerarea indica agresiune sexuala.
Tanara le-a povestit politistilor si medicilor ca traversa, miercuri, Parcul Botanic din Timisoara, in jurul orei 15, cand, la un moment dat, un barbat necunoscut i-a pus mana la gura. Cand fata a incercat sa tipe, el a inceput sa o loveasca. Agresorul, care, sustine ea, are intre 40 si 50 de ani, ar fi violat-o pe tanara, abandonand-o plina de sange, scrie tion.ro.
Adolescenta a fost dusa la Spitalul „Louis Turcanu” din Timisoara, cu sangerari abundente, iar medicii de acolo au intervenit chirurgical pentru a-i opri hemoragia. Specialistii confirma povestea fetei si sustin ca leziunile indica o agresiune sexuala.
„Ieri seara a fost adusa o fata din Parcul Botanic al Timisoarei, care a suferit o agresiune sexuala in regiunea vaginului, probabil o penetrare care sa fie nelegata de un viol, dar cu sangerare si care a dus la internare in Sectia de Chirurgie. A fost examinata in sala, a fost chemat medicul ginecolog, care a decelat tipul de leziune. Actualmente este in afara oricarui pericol, internata in sectia de chirurgie in continuare si va beneficia de suport psihologic”, spune doctorul Mihai Gafencu, purtatorul de cuvant al Spitalului de Copii „Louis Turcanu” Timisoara.
Politistii timisoreni vor discuta insa de mai multe ori cu tanara pentru a lamuri cu exactitate toata povestea. Ei au momentan neclaritati cu privire la ceea ce s-a intamplat imediat dupa violul reclamat de fata si pana in momentul in care parintii ei au ajuns sa se intalneasca cu ea.
„In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de viol. Politistii Biroului de Investigatii Criminale Timisoara efectuand cercetari pentru a stabili cu exactitate circumstantele producerii evenimentului si tragerea la raspundere penala a persoanei care se face vinovata de comiterea faptei”, transmit reprezentantii politiei.

agresiune sexuala timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005922 (s)