News Flash:

Cel mai frumos oras din Europa in 2017

14 Iulie 2017
1012 Vizualizari | 0 Comentarii
florenta
Casa a peste un milion de opere ale artei renascentiste, un paradis gastronomic si o vibranta scena a modei, Florenta a fost votata cel mai frumos oras din Europa in 2017, in cadrul Travel + Leisure World’s Best Awards. Este numarul 1 in aceasta categorie pentru a zecea oara in ultimii 11 ani.c
Cele mai frumoase orase au fost alese de catre cititorii T+L  in functie de o serie de factori printre care cultura, bucatarie, nivel de prietenie, shopping sau turism.
Locul de nastere al artei renascentiste, Florenta gazduieste unele dintre cele mai renumite capodopere, de la David al lui Michelangelo pana la Nasterea lui Venus a lui Botticelli sau faimoasa catedrala gotica Santa Maria del Fiore, cunoscuta ca Domul.
Realmente un urias muzeu in aer liber, Florenta include cele mai multe opere de arta din Italia si una dintre cele mai mari colectii din lume.
Este, de asemenea, "casa" lui Gucci, Pucci, Roberto Cavalli si Ferragamo.
Florenta inseamna si un paradis culinar, unde poti degusta cele mai gustoase delicateste, de la mozzarella proaspata la paste, cea mai buna paine sau ciocolata, ricotta, rravioli, gelato ori tiramisu. Aici te poti delecta si cu unele dintre cele mai bune vinuri din lume.
Drumul spre Florenta iti ofera acces si la unul dintre cele mai frumoase peisaje rurale la nivel mondial: Toscana. Il poti admira la un pahar de
Chianti.

michelangelo
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006316 (s)