News Flash:

Atentie, IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL! Un accident mortal a fost transmis LIVE pe Facebook. O soferita se distra la volan si a platit cu viata, la fel si prietena ei

12 Iulie 2017
1129 Vizualizari | 0 Comentarii
volan
Doua tinere din Cehia transmiteau LIVE pe Facebook, cand masina in care se aflau s-a izbit de un parapet de pe marginea drumului.
Inregistrarile video arata cum, inainte de impact, fetele se distrau si se laudau ca merg cu viteza si incalca regulile de circulatie, iar soferita ridica uneori ambele maini de pe volan si chiar a inceput o convorbire telefonica in timp ce conducea cu viteza.
Din nefericire, distractia le-a costat pe cele doua fete, fata de la volan a murit pe loc, in timp ce cealalta tanara se afla in stare grava la spital, pe inregistrare auzindu-se tipete si voci ale oamenilor care au sarit in ajutor.
Desi unele persoane au solicitat scoaterea videoclipului de pe internet din respect fata de rudele tinerelor, un purtator de cuvant al departamentul ceh de educatie rutiera a declarat pentru ziarul local Blesk ca doreste sa foloseasca videoclipul drept material pentru a avertiza asupra pericolelor condusului la viteze mari.
Potrivit presei locale masina circula cu 140km/h.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006518 (s)