News Flash:

Cel mai eficient afrodisiac romanesc pentru cei cu hipertensiune arteriala

6 Aprilie 2018
1119 Vizualizari | 0 Comentarii
branza ursului

O planta care se gaseste din plin in padurile din Romania are efect afrodisiac, dar este recomandat si pentru bolnavii cu insuficienta renala sau hipertensiune arteriala.
Branca ursului este o planta raspandita in padurile din Europa si se gaseste din plin in Romania. Unii chiar numesc aceasta planta „ginseng-ul romanesc”. Frunzele sale se aseamana cu laba ursului. Inca din Antichitate se cunostea faptul ca toti cei care consumau branca ursului erau feriti de boli ale organelor genitale.
In scop terapeutic de la planta se folosesc radacinile, semintele, florile, mugurii si frunzele.

Branca ursului contine urocumarine, poline, colina, fitosteroli, acizi organici, bioflavonoide, taninuri si uleiuri volatile.

Are actiune afrodisiaca, dar si vasodilatatoare (imbunatateste fluxul de sange genital), scade tensiunea arteriala, vasodilatator periferic puternic, actiune sedativa, antihisterica (in special semintele), calmanta a sistemului nervos, stimulatoare a activitatii locale nespecifice (la nivel renal si genital), antiblenoragic (semintele), antispastic uterin si digestiv, carminativ mediu.


Spre deosebire de alte medicamente afrodisiace, branca ursului este recomandata si persoanelor cu hipertensiune arteriala, deoarece este un hipotensor excelent.

Preparatele de branca ursului sunt indicate in caz de sterilitate, atat feminina, cat si masculina, insuficienta ovariana cu amenoree secundara, frigiditate, impotenta, boli neuropsihice, anxietate, stari de neliniste, hipertensiune arteriala, menopauza instalata prematur, boli venerice (Gonoree, Sifilis, Chlamidya), imbatranire precoce, boli digestive (ale ficatului, stomacului, vezicii biliare), tulburari de digestie, traumatisme, rani, plagi, dureri nevralgice (aplicatii locale).
Branca ursului se gaseste si sub forma de comprimate.

Comprimatele de branza ursului sunt recomandate ca adjuvant in:
– sterilitate masculina si feminina 6 comprimate pe zi, in cure de minim 3 luni
– impotenta hormonala si vasculara 3-6comprimate pe zi
– anexita, metroanexita 3-6 comprimate pe zi, in cure de 21 de zile cu 10 zile pauza
– amenoree, sterilitate feminina 6 comprimate pe zi, in cure de 3-6 luni
– frigiditate 2 comprimate in doza unica, luate cu 15 minute inaintea actului amoros
– menopauza prematura 3-6 comprimate pe zi, in cure de 21 de zile cu 7 zile de pauza. Acelasi tratament este indicat in imbatranire prematura, in starile de oboseala si epuizare ca urmare a efortului fizic si intelectual exagerat
– digestie dificila, balonari frecvente insotite de colici, insuficienta renala – 3-6 comprimate pe zi
– hipertensiune, circulatie periferica deficitara (maini si picioare reci) – 3-6 comprimate pe zi

OBSERVATII: tratamentul cu branca ursului se mentine minim 1 luna, iar pentru afectiunile cronice minim 3 luni.
 


branca ursului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005854 (s)