News Flash:

Ceapa este o leguma miraculoasa daca stii sa-i exploatezi calitatile

4 Octombrie 2017
1185 Vizualizari | 0 Comentarii
ceapa la gat
Ceapa este unu dintre cele mai bune remedii naturale care face minuni asupra sanatatii. De exemplu, este cel mai bun remediu împotriva vomitarii si cel mai bun imuno-modulator, datorita proprietatile sale antibiotice.

Aceasta simpla leguma are proprietati antiseptice si antibacteriene datorita continutului de sulf. Este o sursa bogata în antioxidanti care ajuta organismul sa scape de radicalii liberi. Ultimii sunt cunoscuti drept cauza majora a multor boli cronice, inclusiv cancerul.


Sucul de ceapa este un expectorant natural care este benefic în cazul afectiunilor respiratorii. Mai mult, compusii de sulf si flavonoizii sunt un remediu foarte eficient împotriva diabetului, afectiunilor cardiace, colesterolului si artritei.


Buneii nostri au folosit foarte mult ceapa pentru a trata racelile si gripa. Acum, chiar si Organizatia Mondiala a Sanatatii recunoaste posibilele efecte benefice de tratare a infectiilor respiratorii, bronsitelor, tusei si congestiei.

Beneficiile uimitoare ale cepei


1. Previne vomitarea
Curatati ceapa si stoarceti sucul cu ajutorul unui tifon. Apoi preparati un ceai de menta si lasati sa se raceasca. Beti doua lingurite de suc de ceapa si asteptati cinci minute. Apoi beti ceai de menta si apoi repetati procedura pana vor disparea simptomele.


2. Curata aerul
Puneti rondele de ceapa prin camera pentru a curata aerul de bacterii si virusi.


3. Scade febra
Taiati ceapa felii. Apoi ungeti talpa cu ulei de cocos si aplicati felii de ceapa pe arca fiecarei talpi. Înfasurati picioarele cu folie alimentara si îmbracati ciorapi. Lasati bandajul pe noapte pentru a scoate toxinele si infectia din organism.


4. Trateaza tusea
Curatati o ceapa si taiati-0 în jumatate. Presarati o lingurita de zahar brun pe fiecare ceapa si acoperiti-le pentru aproximativ o ora. Consumati sucul obtinut pentru a ameliora tusea.


5. Ruperea congestiei toracice
Zdrobiti o ceapa si adaugati ulei de cocos pentru a obtine o pasta. Aplicati aceasta pasta pe piept si acoperiti cu un prosop.


6. Amelioreaza colicile
Fierbeti o ceapa galbena taiata cuburi, lasati sa se raceasca, apoi scurgeti. Administrati copilului cate o lingurita de ceai de ceapa la fiecare ora pana dispar simptomele.


7. Trateaza infectiile de ureche
Maruntiti o ceapa, puneti-o într-un ciorap si legati-l bine. Apoi puneti-l pe zona afectata acoperind capul/urechea cu o panza calda. Îndepartati compresa cand dispar simptomele.


8. Trateaza ranile
Ceapa are proprietati antiseptice si stopeaza sangerarea în cateva clipe.


Alte utilizari ale cepei
stergeti cu o felie de ceapa talpa fierului de calcat pentru a preveni ruginirea
curatati cuprul si vasele din sticla cu o felie de ceapa
stergeti fata cu o felie de ceapa pentru a preveni aparitia pistruilor
stergeti corpul cu o felie de ceapa pentru a preveni muscaturile de insecte
sucul de ceapa aplicat la radacinile parului stimuleaza cresterea acestuia
sucul de ceapa îndeparteaza moliile
sucul de ceapa fiert si racit pulverizat pe plante îndeparteaza daunatorii
avocado nu se va face maro daca veti pune langa el niste ceapa rosie


ceapa remedii naturale sanatatii vomitarii imuno-modulator antibiotic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1304 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005639 (s)