News Flash:

Doar o jumatate de lingurita de scortisoara adaugata la ceaiul sau cafeaua de dimineata poate trata diabetul de tip 2

4 Octombrie 2017
898 Vizualizari | 0 Comentarii
scortisoara
Unul dintre cele mai populare condimente din intreaga lume este scortisoara. Nu numai din cauza gustului delicios, pe care il ofera multor deserturi, cat si pentru aroma delicioasa.
Cu toate acestea, ceea ce multi oameni nu stiu este ca scortisoara poate fi un substitut al insulinei….
Esti surprins?
Iata mai jos cum poti substitui insulina cu ajutorul scortisoarei!
Inainte de a cunoaste beneficiile scortisoarei asupra organismului uman, trebuie sa stii de unde vine. Scortisoara este coaja de culoare roscata-cenusie, a scortisorului, un arbore mic, exotic, vesnic verde care atinge 10 pana la 15 metri inaltime si face parte din familia Lauraceae. Este originar din Sri Lanka si din sudul Indiei..
Uleiurile esentiale din scoarta copacului au trei componente importante medicinale active, care sunt numite dupa cum urmeaza: cinamaldehida, acetat de cinamil si alcool. Acestea componenete sunt raspunzatoare de efectele miraculoase pe care le are scortisoara asupra corpului.
AVANTAJELE PE CARE LE ARE SCORTISOARA PENTRU SANATATEA ORGANISMULUI IN GENERAL, DAR MAI ALES PENTRU REDUCEREA NIVELULUI DE ZAHAR DIN SANGE!
Impotriva formarii de cheaguri: Este bine cunoscut faptul ca, pentru a evita curgerea excesiva a sangelui, trombocitele il coaguleaza. Cu toate acestea, atunci cand trombocitele actioneaza in exces, apar probleme precum formarea de cheaguri de sange. Scortisoara are capacitatea de a stopa formarea de cheaguri, inhiband actiunea trombocitelor, avand totodata un efect antimicrobian.
Articol preluat de pe site-ul secretele.com

condimente delicios aroma scortisoara uleiurile esentiale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006424 (s)