News Flash:

Cea mai delicioasa si rapida dieta din lume! Poti da jos 5 KG in 3 zile doar cu cartofi si iaurt

27 August 2017
1032 Vizualizari | 0 Comentarii
dieta
Dieta cu cartofi este foarte simpla si utila atunci cand vrei sa dai jos cateva kilograme in plus, intr-un timp scurt. Totusi, nu este recomandat s-o tii mai mult de trei zile pe saptamana, iar rezultatele sunt cele asteptate. Iata cum se tine dieta cu cartofi si iaurt:

Multe femei cred ca ar trebui sa evite cartofii, pentru ca ingrasa. Adevarul este undeva la mijloc: cartofii pot fi mancati oricand in timpul dietei, insa nu in combinatie cu carne, iar daca alegi sa ii prajesti, alege uleiul de cocos sau untura. Cartofii sunt bogati in potasiu, astfel ca ajuta la detoxificarea organismului, stimuleaza activitatea rinichilor si au efect usor diuretic. Mai mult, iti ofera o senzatie de satietate ce dureaza mai mult timp.

Iaurtul poate asigura necesarul de calciu zilnic al organismului, insa trebuie sa fii atenta la produsele pe care le cumperi. De preferat este cel natural, chiar bio, fara aditivi, zahar, conservanti, coloranti sau grasimi. Cel grecesc iti ofera o senzatie de satietate, astfel ca este folosit adesea in diete.


Cum sa tii dieta cu cartofi si iaurt

Ca sa slabesti pana la trei kilograme in numai trei zile nu e nevoie sa te infometezi sau sa faci sport pana nu te mai tin picioarele, in schimb, trebuie sa te limitezi doar la trei lucruri pe care le poti consuma: cartofi, apa si iaurt.


Ca aceasta dieta sa isi faca efectul rapid, trebuie sa mananci cartofii fie fierti, fie copti la cuptor ori pe gratar si sa mananci lactate slaba. Dieta aceasta se tine doar trei zile pe saptamana:


La micul dejun poti manca un pahar mic de iaurt grecesc slab, cu cativa fulgi de ovaz (ii gasesti de cumparat de la plafar). Poti adauga si fructe, precum banane sau stafide. Potimanca si o felie de branza degresata si nu foarte sarata.

La pranz consumi un cartof mare fiert sau copt la cuptor, cu un pahar mic de iaurt slab.


La cina ai de asemenea de mancat un cartof mare fiert sau copt la cuptor – daca nu gasesti cartofi mari, poti lua doi mai mici – cu o felie sau doua de branza degresata.


Daca simti nevoia unei gustari, alege fructele de padure sau merele. De asemenea este foarte important sa bei cel putin doi litri de apa pe zi – poti bea si sucuri de fructe si legume proaspete sau ceaiuri neindulcite.

kilograme ingrasa micul dejun pranz cina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006473 (s)