News Flash:

Hreanul este un medicament eficient. La ce afectiuni poate fi folosit

31 Mai 2018
988 Vizualizari | 0 Comentarii
hrean

Radacina de hrean are un gust puternic si specific. Insa hreanul nu se reduce doar la aceste proprietati gustative. Gustul puternic ascunde in sine o baza de elemente si compusi activ benefici sanatatii noastre.
Putem folosi hreanul nu doar in stare proaspata, dar si ca tincturasau sirop.

Iata ce beneficii ne aduce consumul regulat de hrean:
Calmeaza tusea 
– este un beneficiu de baza al hreanului. In caz de tuse amesteca hrean ras cu zahar si consuma acest amestec. Tusea va disparea foarte repede.
Normalizeaza tensiunea – efect datorat faptului ca hreanul fluidizeaza sangele si dizolva cheagurile, prevenind totodata riscul formarii lor. In plus hreanul face vasele mai elastice, astfel incat aceasta radacina este garantul unui sistem circulator sanatos.

Analgezic natural – in caz de dureri de cap sau migrene se recomanda sa consumi hrean si totodata sa aplici comprese cu hrean pe frunte.
Util contra reumatismului – pentru asta trebuie sa adaugi 1-2 linguri de hrean ras marunt in lapte cald. Preparatul se bea pe stomacul gol, de doua ori pe zi pana la disparitia afectiunii.
Creste pofta de mancare – hreanul mareste secretia sucul gastric astfel incat senzatia de foame devine mai puternica. Daca vrei sa te ingrasi consuma cu 15 minute inainte de masa hrean ras.
Fortifica memoria – aceasta radacina contine vitamine din complexul B necesare sistemului nervos si imbunatateste memoria.

preluat de pe viata si sanatate


radacina analgezic natural hrean
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005024 (s)