News Flash:

Ce se intampla in corpul tau daca mananci migdale in fiecare zi

6 Septembrie 2017
1057 Vizualizari | 0 Comentarii
beneficiile consumului de migdale
Migdalele nu doar ca sunt delicioase, dar sunt si extrem de sanatoase.
Acestea contin o multime de vitamine si alte elemente de care avem nevoie pentru a fi frumoase si sanatoase.
Reducerea colesterolului
Migdalele se numara printre cele mai eficiente 5 alimente pentru reducerea colesterolului rau. Daca deja este prea mare, creste numarul de migdale consumate la 20-30 pe zi. Simptomele sunt petele albe pe pleoapele inferioare, durerile de picioare si incaruntirea prematura a parului. 
Parul sanatos
Migdalele contin aproape toate vitaminele si mineralele necesare pentru a stimula cresterea parului si intarirea lui. Magneziul si zincul stimuleaza cresterea, vitamina E il face mai puternic, iar vitamina B da luciu si longevitate. 

Prevenirea bolilor cardiace
Antioxidantii, grasimile mononesaturate, magneziul si cuprul din migdale ajuta inima li vasele de sange. Pentru a preveni boala cardiaca ischemica si alte afectiuni cardiace, mananca migdalele cu coaja.

Prevenirea ridurilor
Migdalele contin o cantitate mare de mangan care ajuta la producerea colagenului, o proteina responsabila de tonusul pielii.
Vitamina E, un antioxidant, ajuta de asemenea la combaterea semnelor de imbatranire.

Flora bacteriana sanatoasa
Cojile de migdale pt avea efect prebiotic, ajuta la cresterea si inmultirea bacteriilor intestinale bune. Daca exista un dezechilibru(su simptome precum dureri de stomac, respiratie urata sau indigestie), se recomanda sa consumul a 30-35 migdale pe zi.

Pierderea in greutate
Un studiu stiintific a demonstart ca oamenii care consuma migdale, consuma mai putini carbohidrati(dulciuri sau produse de patiserie). Normalizarea metabolismului contribuie, de asemenea, la scaderea in greutate, asigurata de vitamnie si fibre. 
Imbunatatirea activitatii creierului
Consumul regulat de migdale imbunatateste memoria datorita vitamiei E si a acizilor grasi. In plus, acestea impiedica imbatranirea creierului.

migdalele reducerea colesterolului parul sanatos
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006126 (s)