News Flash:

Ce se intampla daca bei zilnic otet de mere cu miere, pe stomacul gol

21 Aprilie 2018
934 Vizualizari | 0 Comentarii
otet

Afla ca se intampla daca vei bea in fiecare dimineata otet de mere cu miere. Bautura trebuie consumata pe stomacul gol. Astfel, vei scapa de problemele digestive, dar si de alte probleme.

Ce se intampla daca bei otet de mere cu miere pe stomacul gol
Pentru a prepara acest amestec ai nevoie de o ceasca de apa, o lingurita de otet de mere si o lingurita de miere. Toate ingredientele se pun intr-un pahar de sticla si se amesteca bine. Se bea amestecul cu aproximativ 20 de minute inainte de prima masa a zilei. Dupa aceea, se poate bea orice cantitate de apa.

Daca vei consuma aceasta bautura, vei observa ca problemele legate de digestie vor incepe sa dispara. De asemenea, durerile musculare, durerile localizate la nivelul articulatiilor si la nivelul gatului vor incepe sa dispara. Daca ai un stil de viata nesanatos, o alimentatie nesanatoasa, aunci bautura aceasta te poate ajuta sa combati problemele care pot sa apara din aceste motive.

Otetul de mere este bogat in nutrienti. Printre ei se numara pectina, vitamine importante precum vitamina B1, vitamina B2, vitamina B6, vitamina C. De asemenea, contine acid folic, niacina si acid pantotenic. In plus, este o sursa buna de minerale precum potasiu, calciu, fier, magneziu, sodiu, fosfor.

Mierea este un alt aliment care previne sau trateaza mai multe afectiuni. Asta pentru ca este o sursa importanta de substante nutritive. Este o sursa importanta de calciu, potasiu, magneziu, fier. De asemenea, contine cupru, zinc, vitamine precum Vitamina C si vitamina B6. Potrivit specialistilor, cu cat este mierea mai inchisa la culoare si mai naturala, cu atat efectele sale beneficie vor fi resimtite la nivelul intregului organism.
Amestecul este eficient in cazul durerilor articulare. De asemenea, calmeaza arsurile de la nivelul stomacului. In plus, ajuta digestia si este eficient in cazul persoanelor care au probleme din cauza constipatiei. Mai mult decat atat, te ajuta sa tii sub control colesterolul rau din sange si te ajuta sa slabesti.


nutrienti mierea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006934 (s)