News Flash:

Ce sanse are Voltaj la casele de pariuri sa castige Eurovision. Vezi care sunt melodiile favorite

22 Mai 2015
1149 Vizualizari | 0 Comentarii
voltaj
Trupa Voltaj, care va reprezenta Romania in finala Eurovision 2015, ce se va desfasura sambata, la Viena, se situeaza pe locul 22 intr-un clasament al mai multor case internationale de pariuri, care il dau drept castigator al concursului pe reprezentantul Suediei, Måns Zelmerlöw.
Potrivit site-ului eurovisionworld.com, care prezinta, vineri, cotele a zece case de pariuri pentru finala Eurovision, favorita la castigarea competitiei din acest an este Suedia, care este reprezentata de cantaretul Måns Zelmerlöw, cu melodia "Heroes". De exemplu, acesta are o cota de 2,35 sa castige finala Eurovision 2015, potrivit casei de pariuri Unibet.
Pe locul al doilea in finala Eurovision 2015 se situeaza reprezentanta Rusiei, Polina Gagarina, cu melodia "A Million Voices" (cota de 4,5 potrivit Unibet).
Locul al treilea este ocupat de reprezentantii Italiei, trupa Il Volo, cu melodia "Grande Amore".
Topul zece al favoritilor la castigarea finalei Eurovision este continuat de: Australia, Estonia, Belgia, Serbia, Norvegia, Azerbaidjan si Slovenia.
Reprezentanta Romaniei, trupa Voltaj, cu melodia "De la capat/ All Over Again", se situeaza pe locul 22, avand o cota de 126 in finala Eurovision 2015, potrivit caselor de pariuri Unibet, Bet365 si Coral, si o cota de 101 la alte case de pariuri, precum Boyle Sports, Sky Bet si Betway.
Romania este urmata in acest clasament al caselor de pariuri de Armenia, Austria, Germania, Polonia si Muntenegru, aceasta din urma fiind pe ultimul loc, 27, cu o cota de 251, conform Unibet.
In finala Eurovision 2015, care va avea loc sambata, vor concura, in urma celor doua semifinale, Romania, Grecia, Estonia, Belgia, Armenia, Serbia, Rusia, Albania, Georgia, Ungaria, Lituania, Muntenegru, Norvegia, Cipru, Slovenia, Polonia, Israel, Letonia, Azerbaidjan si Suedia. Acestora li se adauga tarile calificate direct in finala - Marea Britanie, Spania, Germania, Franta, Italia, Australia si Austria.
Romania va intra in finala de sambata pe pozitia 20.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1267 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005666 (s)