News Flash:

Week-end plin de culoare si parfum la Timisoara. Incepe festivalul Florilor

22 Mai 2015
1198 Vizualizari | 0 Comentarii
timfloralis
Prima editie a Festivalului Timfloralis va fi organizata de Primaria Timisoara in acest sfarsit de saptamana, de vineri pana duminica, in Piata Victoriei si pe strazile Alba Iulia si Marasesti.
Timisorenii vor putea admira si cumpara fel de fel de flori, aranjamente florale si accesorii de gradina. Si nu vor fi doar standuri cu flori, ci si… cu palmieri. Mai multi arbori exotici au fost descarcati inca de joi in Piata Victoriei, pentru a fi expusi la standul Horticultura. Iar cine are o pasiune pentru palmieri poate si sa plece acasa cu unul. Au fost pregatiti trei mari si doi mici la standul de prezentare al societatii.
„Noi avem expozitie, avem standul nostru de prezentare la Festivalul Timfloralis si am zis ca sa punem in spate, pe fundal, palmieri. Punem palmieri ca sa mascam intrarea in pasaj, acolo langa rectoratul de la Politehnica. Vom avea arbori, arbusti, aranjamente florale, flori si accesorii pentru parcuri la standul nostru. Avem trei palmieri mari adusi, sunt palmieri de gradina care se pot planta direct la sol, pentru ca acestia sunt rezistenti… Expozitia va fi si cu vanzare, un astfel de palmier costa in jur de 280 de euro, este la ghiveci de 500 de litri cu amestec de pamant”, a explicat seful societatii Horticultura, Andrei Dragila.
Totusi, organizatorii Timfloralis spun ca si-au propus ca prin acest festival sa readuca in atentie vechea traditie a Timisoarei legata de flori, parcuri si roze, scrie tion.ro.
Festivalul Timfloralis va incepe vineri la ora 11.00.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005893 (s)