News Flash:

Ce pensie avea Stela Popescu. Cati bani lua dupa mai bine de jumatate de secol pe scena

25 Noiembrie 2017
1508 Vizualizari | 0 Comentarii
stela popescu3

Dupa ce s-a daruit scenei artistice din Romania mai bine de jumatate de secol, s-a aflat cati bani incasa aceasta dupa iesirea la pensie.

Timp de peste 50 de ani, Stela Popescu a incantat publicul din Romania si nu numai cu rolurile interpretate in filme, piese de teatru si emisiuni de televiziune. A stiut ca nimeni alta sa aduca zambetul pe buzele romanilor atat in anii erei comuniste, cat si dupa revolutia din 1989.

Dupa peste jumatate de secol petrecuta pe scena, Stela Popescu avea o pensie de 1.500 de lei, potrivit bugetul.ro.

Din fericire pentru marea si regretata artista, aceasta primea si o indemnizatie de merit de la UNITER, de 2.700 de lei. La aceste sume se adaugau banii obtinuti din reclamele la Farmacia Catena, precum si din drepturile de autor, astfel ca a putut sa duca o viata decenta.

Stela Popescu a incetat din viata joi, 23 noiembrie 2017. Avea 81 de ani. Artista a fost gasita decedata in holul casei in care locuia in Capitala. In urma sa, a ramas o fata adoptata, Doina Maximilian, care era fiica biologica a cumnatului ei

Unul dintre organizatorii evenimentului a tinut sa faca mai multe precizari cu privire la cum au descurs lucrurile in seara evenimentului si a explicat cum au stat lucrurile in ceeea ce o priveste pe marea actrita Stela Popescu.

"Dupa ce am invitat-o, marti am sunat-o sa-mi confirme daca vine si am trimis o masina sa o aduca la eveniment. Masina a adus-o si a dus-o acasa. Ulterior, a ajuns in jurul orei 8 la eveniment. Am insotit-o pana la masa, am asezat-o langa colegele dansei.
Am intrebat-o daca doreste ceva, daca e totul ok. Nu a parut nimic iesit din comun. Eu daca nu o cunosc nu mi-am dat seama ca nu ar fi in regula.
Cand a inceput sa vorbeasca, ne-am dat seama ca ceva nu e in regula. Am crezut, initial, ca face o sceneta de teatru. Apoi am vazut ca nu este asa. 
Am ajutat-o sa coboare, dupa ce toata lumea a aplaudat-o si i-a spus ca o iubeste. Am intrebat-o si apoi daca se simte bine a spus ca "Sunt bine, nu stiu ce-a fost cu mine". Nu am indraznit sa-i pun prea multe intrebari.

Dupa ce a coborat de pe scena s-a simtit mai bine. Ulterior, si-a revenit, a socializat, a facut poze si apoi a spus ca vrea sa mearga acasa. Noi am trimis-o cu masina acasa. Ne-am asigurat ca a ajuns bine. Am rugat-o pe colega dansei din teatru sa se intereseze daca este bine.
Eu am sunat-o a doua zi pe doamna Stela sa vad daca este bine. Nu a raspuns si apoi am sunat-o pe colega dansei sa afle daca este bine", a spus unul dintre organizatorii evenimentului.

Va reamintim ca Stela Popescu a fost gasita joi, fara suflare, in locuinta ei, de catre fiica adoptiva. Cel mai probabil, actrita a murit de miercuri, de cand nimeni nu a reusit sa mai dea de ea. Echipajul SMURD sosit la fata locului a constatat decesul actritei de 81 de ani.

Sicriul cu trupul actritei Stela Popescu va fi depus vineri la Teatru Constantin Tanase, urmand ca sambata sa fie dus la capela din Cernica. Stela Popescu va fi condusa pe ultimul drum duminica, atunci cand va fi inmormantata langa sotul ei, Puiu Maximilian, in cimitirul Cernica.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006053 (s)