News Flash:

Ce i s-a intamplat unei femei care a baut suc de morcovi timp de opt luni, ZILNIC!

27 Martie 2017
2392 Vizualizari | 0 Comentarii
morcovul
Anne Cameron are o poveste cat se poate de interesanta. In 2012 a aflat ca sufera de cancer de colon si a fost supusa unei operatii de urgenta. A fost martora la suferinta sotului ei, care s-a luptat cu cancerul de plamani, si a refuzat chimioterapia. 
”In iunie 2012, am fost supusa unei operatii pentru cancerul de colon de care sufeream, iar apoi am refuzat chimioterapia. Zi de zi m-am simtit mai bine, insa analizele pe care le-am facut la sase luni dupa operatie au aratat ca boala s-a extins si la plamani, iar cancerul de colon ajunsese in stadiul patru”, a povestit Anne.
Acesta a fost momentul in care femeia s-a hotatat sa caute metode alternative de tratament. Si a dat peste povestea lui Ralph Cole, care la 26 de ani a primit un diagnostic crunt: cancer de piele.  Barbatul sutinea ca s-a vindecat dupa o dieta zilnica cu... morcovi. Mai exact, Ralph isi facea suc de morcovi din 2,3 kilograme de morcovi zilnic. Anne s-a gandit ca nu mai are ce pierde si a incercat dieta.
Potrivit femeii, dupa numai opt saptamani tumorile s-au oprit din crescut, nu s-au mai raspandit si la alte organe, iar inflamatia glandelor limfatice se diminuase considerabil. Dupa inca patru luni, glandele aratau normal, iar tumorile continuau sa se micsoreze. Iar analizele facute la opt luni dupa au aratat ca femeia se vindecase complet.

anne cameron chimioterapia tumorile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005180 (s)