News Flash:

Ce cercei sa porti in noaptea de Revelion

31 Decembrie 2017
995 Vizualizari | 0 Comentarii
cercei

Afla cum poti apela sezonul acesta la o pereche de cercei aurii indiferent cat de eleganta iti doresti sa fii. Iata trei modele trendy si clasice in acelasi timp care te vor pune in valoare la petrecerea de Revelion!

Indiferent de anotimp tinutele tale vor fi mereu puse mai bine in valoare de un accent stralucitor. Cel mai simplu mod de a obtine acest lucru este sa apelezi la o pereche de cercei aurii ultra sic. Nu numai ca iti vor diversifica tinuta, dar iti vor propulsa de-a dreptul si starea de spirit!

Sunt accesoriile perfecte pentru seara de Revelion sau orice seara de Sarbatoare, dar poti purta cercei aurii si in tinutele de zi elegante. Important este sa ii alegi iscusit si sa stii cum sa ii porti. Iata cateva sugestii din care te poti inspira imediat!

 

Poarta cercei aurii in orice moment iti doresti un look glam!

 

Cercei aurii lungi – un accent sic in tinuta de zi

Cei mai versatili sunt cei cu un design minimalist. Sezonul acesta alege sa ii porti in tinute de zi indiferent ca ai un stil casual, classy sau cu influente sport. Ii poti purta impreuna cu un hanorac si o pereche de blugi boyfriend dar si impreuna cu un pulover supradimensionat si o fusta din piele.

Cercei aurii eleganti – vedetele tinutelor office

Renunta la ideea de a purta cu strictete cercei discreti in tinutele de birou. Abordeaza, in schimb, o pereche de cercei eleganti fara pietre sau prea multe detalii. Ii poti purta impreuna cu o camasa office simpla si o pereche de pantaloni de costum feminini sau cu o fusta creion si o maleta. In zilele din preajma Sarbatorilor chiar iti poti permite mici extravagante fashionable!

O pereche de cercei aurii te vor ajuta sa nu dai niciodata gres in tinutele de seara.

Cercei aurii candelabru – pentru o tinuta de seara clasica

Fara indoiala, tinuta careia ii acorzi cel mai mult timp si atentie este, atunci cand se iveste ocazia, cea de seara. Pentru ca retetele clasice nu dau gres niciodata, iarna aceasta opteaza pentru o pereche de cercei aurii candelabru care se vor potrivi de minune cu aproape orice rochie de seara imaginabila.

Afla si ce alte accesorii sunt in voga acum. Odata cu trecerea la garderoba noului sezon poti purta coliere maxi impreuna cu pulovere, malete si cardigane tricotate. Te poti folosi de acest truct de stil pentru a da un twist tinutei tale de birou sau de party.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007638 (s)