News Flash:

Cazul politistilor de frontiera aradeni inculpati pentru luare de mita: un arest preventiv si 17 politisti in arest la domiciliu

21 Ianuarie 2017
1163 Vizualizari | 0 Comentarii
arest la domiciliu
Tribunalul Timis a emis, joi seara, un mandat de arest preventiv pentru 30 de zile si 17 mandate de arest la domiciliu pe numele politistilor de frontiera aradeni inculpati pentru luare de mita, ei fiind retinuti anterior de procurorii DNA Timisoara, a declarat, pentru AGERPRES, Calin Roman, purtator de cuvant al Tribunalului Timis. 
Solicitarea mandatelor de arest preventiv a fost formulata de DNA Timisoara. 
''A fost emis un mandat de arest preventiv, iar ceilalti inculpati au primit arest la domiciliu'', a precizat Calin Roman. 
Cei 18 inculpati sunt: Avram Florin, Galben Gheorghe Daniel, Selagea Ciprian Calin, Chira Emil Nicu, Cicortas Claudiu Alexandru, Gudiu Gabriel, Poenaru Costel, Pristoleanu Ion Marinel, Budarlau Catalin Liviu, Dudas Marcel, Ardelean Teodor, Todoran Marcel Grigore, Ancuta Catalin Corneliu, Pacurar Sorin Romulus, Nedelcu Stefan Eugen, Teodor Nicolae Gabriel, Paladie Bogdan Lazar si Marginean Ovidiu. 
Miercuri, acestia au fost adusi sub escorta la audieri la DNA Timisoara, dupa ce procurorii anticoruptie au desfasurat o actiune la patru puncte de lucru ale Politiei de Frontiera Arad - la Nadlac I, Nadlac II, Turnu si Varsand -, de unde au adunat documente intr-un dosar penal de luare de mita. AGERPRES

tribunalul timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004766 (s)