News Flash:

Cazul Lucan - Reactie dura la adresa lui Arsinel a vicepresedintelui Comisiei de Sanatate, fondatorul unei asociatii pentru copii si tineri bolnavi: Are un tupeu absolut incredibil!

3 Ianuarie 2018
993 Vizualizari | 0 Comentarii
Emanuel Ungureanu

Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisie de Sanatate din Camera Deputatilor si omul de la care a pornit dosarul doctorului Mihai Lucan, il critica pe actorul Alexandru Arsinel, care i-a luat apararea medicului, spunand ca acesta a avut parte de un transplant in mod preferential.
“Arsinel are un tupeu absolut incredibil! Dupa ce a primit in mod preferential un rinichi cadou de la mafiotul de Lucan, la fel de lacomul de bani Alexandru Arsinel are obraznicia fara margini sa ii batjocoreasca pe bolnavii calcati in picioare si jecmaniti de acest Mengele al medicinii romanesti. Intr-o declaratie publica de astazi, Arsinel ii ia apararea celui care l-a favorizat in detrimentul altor bolnavi mai saraci care nu aveau statut de VIP. In opinia escrocului de Lucan actorul de comedie ar fi avut o importanta sociala mai mare ca alti suferinzi”, scrie, pe Facebook, Emanuel Ungureanu.

Acesta reaminteste de scrisoarea facuta publica in urma cu patru ani in care ii reprosa actorului ca a avut parte de un tratament preferential, in timp ce mai multi copii erau pe listele de asteptare.

“Eu cred ca daca aveati 70 de ani si nu erati un VIP, nu ati fi primit acel rinichi. Cineva mai tanar care astepta de multi ani un rinichi si care ar fi avut o compatibilitate buna cu donatorul ar fi primit aceasta sansa. Domnule Arsinel sunteti una dintre multele vedete operate de Lucan pentru ca acesta sa apara din nou pe prima pagina a ziarelor. Pentru mine si pentru foarte multi altii, VIP-uri sunt Viorel Bora, de 15 ani, din Beclean care a efectuat un transplant la Institutul din Cluj, dar acesta nu a functionat nici un minut. Gabi Miciu, din Bistrita, face dializa de 10 ani si medicii clujeni nu au reusit sa ii transplanteze un organ functional. Ei si multi altii ca ei au fost folositi de doctorul Lucan pentru a-si crea in mass-media imaginea unui salvator. Dupa ce cazurile lor au fost mediatizate cu succes, dar transplantele lor nu au functionat, profesorul Lucan a promis fiecaruia ca primul rinichi provenit de la un donator in moarte cerebrala va ajunge la ei. Multi rinichi s-au transplantat de atunci, dar lumina reflectoarelor stingandu-se s-a stins cu ea si sansa lor la viata.”, spunea Ungureanu la vremea aceea.
“Domnule Arsinel, va transmit din nou, ce v-am spus si acum 4 ani, sa va fie rusine!”, spune acum parlamentarul pe Facebook.

Emanuel Ungureanu a infiintat in anul 2007 Asociatia pentru Solidaritate si Empatie „Delia Gradinaru” dedicata ingrijirii a peste 100 de copii si tineri cu insuficienta renala cronica dependenti de hemodializa, dializa peritoneala sau transplant renal din toata tara. Ungureanu a facut mai multe plangeri penale impotriva medicului Mihai Lucan, seful Clinicii de Transplant Renal de la Cluj.
Actorul Alexandru Arsinel, care in 2013 a fost supus unei operatii de transplant de catre medicul Mihai Lucan, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca nu crede acuzatiile de tentativa de omor care i se aduc doctorului.


mihai lucan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005876 (s)