News Flash:

ACCIDENT GRAV intre judetele Sibiu si Brasov: Au fost implicate 4 autoturisme cu un numar de 15 persoane

2 Ianuarie 2018
961 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd22

15 persoane au fost implicate intr-un accident rutier, marti, pe Drumul National 1, intre judetele Sibiu si Brasov, dupa ce patru autoturisme s-au ciocnit in zona orasului Avrig, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Ramona Nistor, purtatorul de cuvant al ISU Sibiu, a declarat, marti, corespondentului MEDIAFAX, ca 15 persoane au fost implicate in accidentul de pe DN 1, insa doar trei au avut nevoie de ingrijiri medicale.

„Au fost implicate 4 autoturisme cu un numar de 15 persoane. Doar trei din cele 15 persoane din vehicule necesita ingrijiri medicale. Nu au fost victime incarcerate”, a spus Nistor.

La randul sau, Elena Welter, purtatorul de cuvant al Politiei Sibiu, a declarat ca accidentul s-a produs pe fondul nepastrarii distantei in mers.
„In accidentul de pe DN 1 – centura Avrigului sunt implicate 4 autoturisme. Soferul vinovat are 39 de ani, este din Covasna. Circula dinspre Brasov spre Sibiu si nu a pastrat distanta fata de autoturismul din fata sa, a intrat in coliziune cu acesta si a ricosat in alte doua vehicule conduse regulamentar din sens opus”, a spus Welter.

Traficul pe Drumul National 1, in zona producerii accidentului, este blocat la ora transmiterii acestei sriri.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006829 (s)