News Flash:

Cat de invidioasa esti, in functie de zodie

19 August 2017
1920 Vizualizari | 0 Comentarii
invidie
Invidia nu inseamna, neaparat, sa vrei ce nu poti avea, ci sa ii urasti un pic pe cei care au. Afla cat de invidioasa esti in functie de zodie.

3 zodii de femei foarte invidioase

Gemeni

Gemenii sunt firi sirete si nu prea le place sa vada ca altcineva o duce mai bine decat ei. Femeile din aceasta zodie sunt foarte atente la celelelate reprezentante ale sexului frumos si sunt extrem de critice. Devin invidioase pe cele care le fura atentia si trec foarte greu peste aceste momente.

Balanta

Balantele sunt persoane amabile, atunci cand se cred mai bune decat tine, insa atunci cand le dovedesti ca poti mai mult, sunt pline de invidie. Au mereu impresia ca ele sunt speciale si nu suporta sa vada ca altii o duc mai bine. Ar avea potential sa faca multe, insa sunt foarte lenese si nu prea inteleg ca lucrurile nu se intampla doar pentru ca ele cred ca merita.

Scorpion

Femeia Scorpion este cea mai invidioasa din tot zodiacul si nu are nicio problema sa calce pe cadavre ca sa te doboare, atunci cand ai provocat-o. I se pare nedrept ca altcineva sa primeasca mai multa atentie sau sa arate mai bine, dupa ce ea se chinuie atat la sala.

Cat de invidioase sunt celelalte zodii de femei

Berbec

Femeia Berbec este o luptatoare si va dori intotdeauna sa aiba mai mult. Nu ii place, insa, sa se compare cu ceilalti, asa ca nu prea stie ce este invidia. Este independenta si sigura pe ea, iar daca ceva nu ii iese, va da vina pe ea, nu pe ceilalti.

Taur

Daca te-ai nascut in aceasta zodie, stii ca nu prea iti place sa iesi din zona ta de confort. Cata vreme reusesti sa iti faci micile placeri, nu te intereseaza cat au altii, iar lipsurile te deprima atat de tare, incat nu mai poti fi atenta la ceilalti din jur. Te-ar putea incerca invidia in fata siluetelor perfecte, avand in vedere ca ai o slabiciune pentru mancare, dar iti trece repede.

 

Rac

Femeia Rac isi doreste foarte mult o familie, motiv pentru care s-ar putea sa isi neglijeze cariera. Ajunge sa le invidieze pe cele care reusesc sa le faca pe amandoua, dar se simte vinovata de fiecare data cand simte asta.

Leu

Femeile nascute in aceasta zodie se cred centrul Universului si nu se gandesc niciodata ca cineva ar putea fi mai bune decat ele. Traiesc cu impresia ca celelalte femei le invidiaza, iar barbatii le adora. Sunt foarte increzatoare in fortele proprii si puternice, asa ca nu prea se lasa intimidate.



Fecioara

Fecioarele sunt firi blande si nu prea pun pret pe aspectul fizic sau pe bani. Sunt femei profunde, care inteleg ca nu au cum sa fie perfecte si accepta asta. Nu obisnuiesc sa se compare cu ceilalti, asa ca nu prea sunt incercate de invidie.

 

 

Sagetator

Femeia Sagetator este calma si calda si nu prea se uita in jur cu invidie. Se multumeste cu putin si nu ii pasa unde sunt altii, cata vreme ei nu ii lipseste strictul necesar.

Capricorn

Femeile nascute in aceasta zodie nu sunt, neaparat, invidioase, insa nu prea le place sa fie eclipsate. Au, totusi, capacitatea de a recunoaste ca altcineva a fost mai bun, fara resentimente.



Varsator

Este o femeie sigura pe ea si nu prea are motive de invidie. Poate deveni rautacioasa, daca altcineva primeste atentia care i se cuvine ei, insa reuseste sa isi faca dreptate singura.

Pesti

Traieste in lumea ei si nu prea se compara cu ceilalti. Poate deveni invidioasa daca vede ca cineva si-a gasit iubirea perfecta pe care o viseaza ea.



invidia femei invidioase gemenii balanta scorpion taur rac leu fecioara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 32 queries | Mysql time :0.009419 (s)