News Flash:

Cat de frumos a spus GABRIELA CRISTEA că e însărcinată. Nimeni nu se aștepta ca totul să se întample în direct

11 Mai 2017
1653 Vizualizari | 0 Comentarii
gabi crustea

Gabriela Cristea și-a anunțat astăzi, în mod oficial, sarcina. Tavi Clonda a fost cu ochii în lacrimi. După ce Spynews.ro a anunțat, în exclusivitate, că Gabriela Cristea era însărcinată. Prezentatoarea TV a fost plină de emoții atunci când a anunțat că este însărcinată.


Vedeta a anunțat, astăzi, în mod oficial, că este însărcinată. Emoțiile au fost puternice și pentru ea și pentru Tavi Clonda, cei doi au fost în lacrimi în momentul în care Gabriela Cristea a făcut anunțul mult așteptat.

 

V-am făcut tot felul de mărturisiri. Nu a fost nici ușor, nici greu în perioada aceea. (…) În urmă cu 2 ani am decis să ne căsătorim. Credeam noi că ne-am găsit calea. Pentru că astăzi e o zi specială, pentru noi ca și cuplu. Astăzi, trăim împreună cele mai frumoase momente din viața noastră.”, a declarat Gabriela Cristea.

Tavi Clonda a venit cu un trandafir roșu la soția lui și s-a pus în ghenunchi în fața Gabrielei Cristea. Artistul i-a dedicat și câteva versuri emoționante Gabrielei Cristea. ”Tu doar tu”, au fost cuvintele pe care i le-a spus Tavi Clonda. Gabriela Cristea s-a ținut în permanență cu mână de burtică.


După ce a anunțat că este însărcinată, Gabriela Cristea l-a întrebat pe soțul ei, Tavi Clonda, dacă le spune telespectatorilor ce sex are copil, apoi au spus că încă nu știu.

 

Gabriela Cristea, însărcinată după ani de eforturi

Gabriela Cristea (42 ani) este însărcinată şi va deveni pentru prima dată, după ani de chin şi tratamente costisitoare. Fericită, dar precaută, Gabriela Cristea a mers la clinica specializată pentru a face Bitestul sau Testul de Screening pentru Anomalii Cromozomiale şi Sindromnul Down, care se realizeză în primul trimestru de sarcină. Conform surselor noastre, Gabriela Cristea și Tavi Clonda așteaptă să devină părinții unui băiat.


gabriela cristea tavi clonda
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1327 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005574 (s)