News Flash:

Andreea Marin a facut anuntul la aproape trei luni de la divort. Nimeni nu banuia. “Felicitari”

10 Mai 2017
1342 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Marin
Andreea Marin a facut anuntul la aproape trei luni de la divort. Vedeta pregateste un nou proiect si desi pe plan personal nu s-a intamplat nimic in ultima vreme, pe plan profesional toate ii merg din plin.
Andreea Marin a facut anuntul la aproape trei luni de la divort, iar fanii au felicitat-o imediat si i-au marturisit ca abia asteapta sa vada despre ce este vorba.
Andreea Marin a facut anuntul pentru fani
„Fix o saptamana pana la lansarea unei campanii surprinzatoare. Finalul filmarilor, in gradina mea, a fost colt de rai astazi : adiere de vant, cer senin si soare bland alintandu-ne parul si talpile. Pe curand! #newproject #comingsoon”,  a scris Andreea Marin pe Facebook.
„Ce frumoasa e gradina ta. Felicitari”, „Omul sfinteste locul”, „Abia asteptam”, „Asta inseamna ca te-ai incarcat cu energie pozitiva”, sunt cateva dintre comentariile fanilor. 
Andreea Marin a facut anuntul la aproape trei luni de la divort Nimeni nu banuia Felicitari
  
Andreea Marin a facut anuntul la aproape trei luni de la divort. Vedeta pregateste un nou proiect si desi pe plan personal nu s-a intamplat nimic in ultima vreme, pe plan profesional toate ii merg din plin.
Andreea Marin a facut anuntul la aproape trei luni de la divort, iar fanii au felicitat-o imediat si i-au marturisit ca abia asteapta sa vada despre ce este vorba.
In luna februarie, Andreea Marin a trecut printr-un nou divort. Cu 12 ani mai tanar decat fosta sotie, fizioterapeutul turc se bucura acum de viata din Romania. In minivacanta de 1 mai, el a fost plecat cu colegii si prietenii sai la mare si in Delta, unde s-a distrat cat se poate de bine. 

mihaela
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006153 (s)