News Flash:

Carnavalul Zapezii, pe partia de la Casa Baraj

19 Ianuarie 2015
1517 Vizualizari | 0 Comentarii
Pe partia de la Casa Baraj a fost organizat in acest sfarsit de saptamana un Carnaval al Zapezii pentru copii si adolescenti. 
"Partia este una usoara, de familie, care se preteaza pentru incepatori si schiori medii. Un clovn are grija ca fiecare tanar sa fie pictat pe fata iar un DJ asigura muzica, astfel incat toti participantii sa se simta bine, sa se bucure de zapada si de o atmosfera frumoasa", afirma Nelu Popa, administratorul partiei. 
Punctul culminant al Carnavalului Zapezii l-a reprezentat parada mastilor pe schiuri. Cu mic cu mare, toti cei care s-au mascat au defilat pe partie iar cele mai inspirate si haioase costume si figuri au fost premiate. 
Duminica, pe partia de la Casa Baraj va fi marcata si Ziua Mondiala a Zapezii, sarbatorita, simultan, in statiuni montane din 43 de tari. Cei prezenti pe partie vor avea parte de multa distractie, jocuri, concursuri dar si de lectii gratuite de schi. 
La sfarsit de saptamana, vremea a fost numai buna pentru practicarea sporturilor de iarna atat pe platoul Semenic, cat si la baza muntelui: soare, temperaturi pozitive si zapada din belsug. Iubitorii sporturilor de iarna au avut ocazia sa schieze atat pe Muntele Semenic, cat si la Valiug ori chiar sa aleaga coborarea prin padure pe cea mai lunga partie din tara, de aproape 6 km. 
Partia de la Valiug a functionat sambata si pe nocturna, pana la ora 22,00, dupa care toti cei prezenti au participat la o petrecere. Peste zi, cei mici pot savura o ciocolata calda, ceai sau suc, prajituri facute in casa, cozonaci cu mac sau cu nuca iar pentru cei mari nu lipseste vinul fiert. AGERPRES

casa baraj nelu popa carnavalului zapezii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006274 (s)