News Flash:

Care sunt cele mai geloase zodii

8 Aprilie 2017
1151 Vizualizari | 0 Comentarii
barbat gelos 01
Fiecare om este unic, insa, exista numeroase similitudini intre persoanele care apartin aceleiasi zodii.


Iata care sunt cele mai geloase zodii.


Semne de Apa: Rac, Scorpion, Pesti

Semnele de apa sunt considerate cele mai geloase, nativii acestor zodii fiind predispusi la atacuri de gelozie.


Racii si Scorpionii sunt persoane introvertite, secretoase, care nu-si manifesta trairile, insa izbucnesc atunci cand te astepti mai putin. Pentru stabilitatea lor emotionala este nevoie de asigurari si reasigurari cu privire la sentimentele partenerului de cuplu.


Pestii, in schimb, desi sunt foarte gelosi, sunt si foarte iertatori.


Semne de Foc: Berbec, Leu, Sagetator

La polul opus in ceea ce priveste gelozia sunt semnele de Foc. Au incredere prea mare in ele pentru a se indoi de sentimentele partenerului.


Sagetatorul este pe ultimul loc in clasamentul geloziei, el respecta independenta si spatiul intim al partenerului de cuplu. Insa, atunci cand sunt inselati, nu mai este cale de intoarcere si de iertare.


Leii si Berbecii sunt putin mai gelosi decat Sagetatorii, insa si ei apreciaza onestitatea si sinceritatea intr-o relatie. Si in cazul lor, o infidelitate inseamna sfarsitul relatiei.


Semne de Pamant: Taur, Fecioara, Capricorn

Semnele de Pamant sunt mai degraba geloase pe posesiuni decat pe sentimente.


Taurii, de exemplu, sunt foarte fideli, insa lor nu le place ca altcineva sa le atinga lucrurile pe care le detin.


Fecioarele si Capricornii sunt mai suspiciosi decat Taurii, la nivel emotional. Ei spera sa primeasca din partea partenerilor de cuplu macar acelasi suport pe care il ofera ei. Nativii acestei zodii nu iarta niciodata daca au fost inselati.


Semne de Aer: Gemeni, Balanta, Varsator

Semnele de Aer nu sunt interesate de gelozie. Insecuritatile lor se situeaza la nivel intelectual si mai putin la nivel sentimental.


Gemenii sunt relaxati si calmi, indiferenti la sentimentele de gelozie. Ei sunt foarte independenti si nu au nevoie de explicatiile partenerului de cuplu.


Balantele sunt foarte sociabile si nu sunt foarte geloase. Ei se considera mult prea seducatori pentru a-si face griji ca nu isi gasesc „inlocuitor”.


Varsatorii sunt de-a dreptul indiferenti si nu suporta certurile. Nu le place sa dea si nici sa primeasca explicatii in legatura cu actiunile lor.

Sursa: sfatulparintilor.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004637 (s)