News Flash:

Care este secretul succesului Andreei Banica

18 Februarie 2017
1378 Vizualizari | 0 Comentarii
poze Andreea Banica 1 1024x681
Cantareata este mereu cu zambetul pe buze si are toate motivele sa fie asa. Are o cariera frumoasa, doi copii si un sot care ii este alaturi atat in viata personala, cat si cea in profesionala.


Cu toate ca este o artista complexa, Andreea este si o mama full-time si spune ca acest lucru imposibil, pentru ea nu este deloc complicat.


’’Puterea ti-o dau oamenii de langa tine, familia,  dorinta si telurile tale in viata. Daca iti doresti lucruri atunci puterea de a indeplini ce iti doresti vine de la sine. De mica mi-a placut sa zambesc oamenilor pentru a-i face fericiti! Energia vine odata cu zambetul. Eu si sotul meu suntem o echipa in tot ceea ce facem. In primele luni, cand l-am nascut pe Noah am schimbat scutece impreuna, i-am facut baita impreuna, l-am alaptat. In spatele unei femei de succes sta un barbat puternic”, a declarat Andreea Banica.
In noiembrie anul trecut, Andreea Banica a devenit mama pentru a doua oara, dupa ce l-a nascut pe baietelul ei, Noah Andrei, pe care toata familia l-a asteptat acasa cu sufletul la gura.


“Sunt un om norocos, cu cariera si o familie frumoasa. Sunt sanatoasa, implinita ,iubita si fericita. Am toate motivele sa zambesc si sa eman energie pozitiva in jurul meu. Daca sunt trista fac tot posibilul sa ma gandesc la lucurile cele mai frumoase din viata mea”, a mai spus ea.

cantareata andreea puterea oamenii familia dorinta telurile viata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006138 (s)