News Flash:

Captura insemnata de materiale pirotehnice la Timisoara

30 Decembrie 2015
1186 Vizualizari | 0 Comentarii
petarde
Captura insemnata de materiale pirotehnice pe parcursul lunii decembrie in judetul Timis. Numai jandarmii de la Gruparea Mobila au confiscat zeci de mii de petarde si artificii si au intocmit zeci de dosare penale comerciantilor ilegali.
Cei de la Gruparea Mobila Timisoara au avut ca prioritate in decembrie combaterea si prevenirea evenimentelor negative generate de nerespectarea prevederilor legale in domeniul detinerii, comertului dar si folosirii articolelor pirotehnice, scrie tion.ro.
„In acest sens, in cadrul actiunilor punctuale desfasurate in zonele cunoscute cu potential, au fost ridicate in vederea confiscarii peste 30.000 de bucati de articole pirotehnice, interzis a fi detinute sau comercializate de catre persoanele fizice. Prin actiunile executate pe aceasta linie, au fost intocmite actele de sesizare pentru savarsirea infractiunii de efectuare fara drept de operatiuni cu articole pirotehnice, pentru 22 de persoane. Pe aceasta cale, jandarmii atrag atentia asupra periculozitatii folosirii materialelor pirotehnice interzise si recomanda parintilor sa supravegheze copiii cu atentie, deoarece acestia sunt cei mai expusi incidentelor survenite in urma folosirii necorespunzatoare a obiectelor pe baza de amestecuri pirotehnice”, transmit jandarmii timisoreni.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004786 (s)