News Flash:

Cand vor fi gata lucrarile la noul corp de cladire la Spitalul de Copii din Timisoara

5 Iunie 2015
1178 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalul de Copii Louis Turcanu din Timisoara
 Constructia noului corp de cladire al Spitalului de Copii „Louis Turcanu” din Timisoara avanseaza. Lucrarile au inceput in urma cu circa un an si s-a ajus la etajul II. In centrul orasului va aparea practic o noua unitate spitaliceasca, un imobil cu demisol, parter si sase etaje.
Lucrarile inainteaza la corpul B al Spitalului de Copii „Louis Turcanu” din Timisoara, obiectiv realizat cu finantare de la primarie si de la Guvern.
In bugetul local pe 2015 a fost prevazuta suma de 10 milioane de lei pentru aceasta investitie, iar oficialii municipalitatii spuneau la inceputul anului ca spera sa primeasca inca pe atat de la bugetul de stat.
La finele anului trecut primarul Nicolae Robu afirma ca asteapta cel putin 20 de milioane de lei de la Guvern pentru noua unitate spitaliceasca, dar de la bugetul central s-au prevazut 5 milioane de lei pentru acest obiectiv. Adica la fel ca in 2014, ceea ce inseamna ca primaria trebuie sa asigure restul de finantare.
Oricum, pe santier se lucreaza si s-a ajuns la etajul II cu constructia din Piata Regina Maria.
„Impresionanta desfasurarea de forte pe santierul de la Spitalul de Copii. Constructia a ajuns la etajul II, iar perspectivele pentru finalizarea lucrarilor din punct de vedere al structurii si a inchiderilor in acest an sunt imbucuratoare. Noul corp al Spitalului de Copii, o constructie de 8 etaje (Demisol+Parter+6 etaje), va gazdui Unitatea de Primiri Urgente, sectiile de radiologie, terapie intensiva, ortopedie, chirurgie, blocul operator, saloanele de prematuri, laboratoarele si policlinica, precum si alte functiuni. Dupa finalizarea acestor lucrari, Spitalul de Copii „Louis Turcanu” va deveni cu siguranta cea mai moderna si extinsa unitate de acest fel din Romania”, a afirmat, joi, viceprimarul Dan Diaconu, dupa vizitarea santierului.
Lucrarile la noul corp al Spitalului de Copii din Timisoara ar trebui sa fie complet finalizate in primavara anului 2016. De executie se ocupa firma Prompt.
Valoarea investitiei este de aproximativ 40 de milioane de lei fara TVA.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1107 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004681 (s)