News Flash:

Cand este cazul sa folosesti crema antirid?

16 Iunie 2015
1324 Vizualizari | 0 Comentarii
crema rid
Intai apar liniile fine, acele riduri de expresie care nu au legatura cu varsta (apar chiar si la adolescente), ci cu structura fetei si cu mimica. In timp, tesutul isi pierde elasticitatea si liniile fine sunt primele care se transforma in riduri. Specialistii sustin ca dupa 25 de ani, cand procesul de imbatranire incepe sa se accentueze, este indicat sa aplici o crema antirid in fiecare seara. Cele mai eficiente sunt cremele pe baza de derivati de vitamina A si colagen.

Incearca un mic test

Afla daca e cazul sa iti faci probleme urmand acest exercitiu: relaxeaza-ti complet muschii fetei, nu zambi, nu te incrunta, nu schita niciun fel de gest. Daca observi ca liniile fine persista, inseamna ca in acel loc pielea a inceput sa-si piarda elasticitatea si ca ai un motiv in plus pentru a-ti trata tenul cu mai multa atentie.

Cum sa alegi crema antirid in functie de tipul de ten

Tenul tau este mixt sau gras? Incearca o crema antirid cu o formula speciala pentru tenul gras (light), care se absoarbe foarte usor in piele fara sa blocheze porii, redand elasticitatea si reducand aspectul gras si uleios. Totodata aceasta trebuie sa ofere protectie impotriva razelor solare si sa contina antioxidanti, care lupta impotriva radicalilor liberi.

Daca tenul tau este fin si sensibil, alege o crema bogata in vitamina C, care favorizeaza secretia de colagen. Un astfel de produs va consolida structura epidermei. Ulterior, alege o crema pe baza de compusi derivati ai vitaminei A, potrivit clicksanatate.ro.

In cazul in care ai pielea uscata, opteaza pentru o crema pe baza de acizi de fructe. Acest tip de crema are o actiune de gomaj si ajuta la inlaturarea stratului de celule moarte de la suprafata pielii, contribuind la regenerarea tesuturilor si redand stralucirea tenului.

Pentru persoanele trecute de 50 de ani sunt recomandate produsele care imbogatesc structura si densitatea pielii, stimuland in acelasi timp regenerarea ei, precum cremele bogate in vitaminele C si A, in antioxidanti, elastina si coenzima Q10.

riduri varsta imbatranire crema antirid
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007641 (s)