News Flash:

Calin Popescu Tariceanu cere partidului sa prinda un loc bun la alegerile locale

25 Martie 2016
1060 Vizualizari | 0 Comentarii
tariceanu
Co-presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a cerut partidului, joi, sa se "bata" pentru locul 2 la alegerile locale pentru ca PNL scade in sondaje odata cu Klaus Iohannis, Alina Gorghiu si Vasile Blaga avand o cota de incredere intre 7 si 11 la suta. Tariceanu a adaugat ca PNL nu mai este pe "cai mari" si le-a cerut membrilor partidului sa incerce sa-i "bata" in alegeri pe liberali.
"PNL-ul, din pacate, asa cum arata azi nu este decat o firma in spatele careia se ascund fostii pedelisti, care nu mai puteau sa iasa in public dupa dezastruasa guvernare din perioada 2009-2012 si aveau nevoie de o firma care sa-i transforme in persoane onorabile. Dar, dupa cum vedeti, nici acum nu ies in fata si din acest motiv nici nu au vrut sa indrazneasca sa participe la guvernare, pentru ca daca ar fi participat la guvernare, cum probabil si-ar fi dorit presedintele, ar fi trebuit sa iasa cu toata garnitura compromisa de la PDL. PNL-ul astazi nu mai are leadership, iar in sondaje copresedintii partidului evolueaza la niste scoruri de categoria C la football. Scorul lor variaza intre 11 si 7 %, la incredere. In conditile astea, cum sa conduci un partid? Ce incredere sa aiba militantii si mai ales electoratul?
PNL-ul care anul trecut era pe cai mari, a fost valul alegerii presedintelui, pe masura ce presedintele a scazut in sondaje, a scazut si el si astazi a ajuns pe locul doi. Si probabil ca drumul va merge in continuare in acelasi sens. Asa incat, colegilor mei le-am spus foarte clar: Nu plecati de la ideea ca tot ce ne putem permite este locul trei. Bateti-va pentru locul doi! Nu ne putem bate de la egal la egal cu PSD-ul, care are structuri consolidate peste tot in tara, cu un activism care nu e intotdeauna impartasit de electoratul liberal, care e mai comod, mai dispus sa-si consume timpul liber pe alte activitati decat cele politice, dar eu cred ca si electoratul liberal are sensibilitatile lui, are un anumit tip de preocupari, pe care noi le cunoastem si carora trebuie sa le dam rezolvarea potrivita", a spus Tariceanu, potrivit stiripesurse.ro.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005640 (s)