News Flash:

Trei elevi ai Colegiului "Mihail Cantacuzino", loviti de o masina condusa de o eleva, pe o strada din Sinaia

17 Aprilie 2018
920 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd cluj

Trei elevi ai Colegiului ”Mihail Cantacuzino” din Sinaia au fost loviti, marti, de o masina condusa tot de o eleva, pe o strada din apropierea unitatii de invatamant. Adolescentii au suferit mai multe traumatisme, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit Politiei Prahova, accidentul a avut loc in Sinaia, in apropierea Colegiului ”Mihail Cantacuzino” din Sinaia. Aici, trei elevi au fost loviti de o masina in timp ce mergeau pe aleea care duce spre liceu.

Masina care i-a lovit pe adolescenti era condusa de o eleva in varsta de 18 ani, care a obtinut permisul de conducere in urma cu doua saptamani.

”Conducatoarea auto are 18 ani, tot eleva. Un autoturism a acrosat trei pietoni, elevi ce se aflau pe aleea din fata liceului. Cei trei sunt in ambulanta”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Politiei Prahova, Marian Popescu.


La randul sau, directorul Ambulantei Prahova, Daniel Nicolae, a declarat ca echipajele medicale acorda ingrijiri medicale, cei trei elevi suferind traumatisme.

”Sunt doua fete de 17 ani, una cu traumatism cranian minor si cealalata a suferit un traumatism abdominal. Un baiat de 18 ani a suferit traumatisme cranian si facial. Vor fi transportati la spital”, a declarat Nicolae.

Politistii au deschis o ancheta in acest caz.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004942 (s)