News Flash:

Mananca migdale inmuiate si vei vedea cat sunt de sanatoase!

23 Februarie 2018
1001 Vizualizari | 0 Comentarii
migdale

Va intrebati de ce batranii nostri ne spun sa mancam migdale inmuiate? Deoarece migdalele inmuiate au beneficii de sanatate, ele sunt ambalate cu vitamine si minerale esentiale, cum ar fi vitamina E, acizi de zinc, calciu, magneziu si omega 3, deci migdalele pot face lumea mai buna atunci cand vine vorba de sanatatea ta. De ce ar trebui sa ne bucuram de migdale inainte de a le consuma? Migdalele uscate contin un inhibitor al enzimei in piele care este, in principiu, menit sa protejeze samanta pana cand devine umeda pentru germinare. Odata ce migdalele sunt inmuiate in apa, acest inhibitor al enzimei este eliberat.

Consumul de migdale pre-inmuiate le face mai usor de digerat si, de asemenea, face mai multe substante nutritive disponibile pentru digestie. De fapt, cele mai multe nuci si seminte sunt mai usor de digerat si au o substanta nutritiva mai buna atunci cand sunt inmuiate inainte de consum. Beneficiile pentru sanatate ale consumului de migdale inmuiate in fiecare zi:

1. Cresterea nivelului de energie: Consumul unui pumn mana de migdale in fiecare zi este un mod excelent de a obtine energia necesara. Sunt bogate in mangan, cupru si riboflavina care imbunatatesc productia de energie a ratei metabolice.

2. Inima sanatoasa: Migdalele sunt bune pentru inima ta deoarece acestea sunt bogate in grasimi nesaturate, proteine si potasiu. Acestea contin, de asemenea, vitamina E care reduce riscul bolilor de inima, in timp ce magneziul previne atacurile de cord. Migdalele au, de asemenea, capacitatea de a reduce inflamatia arterei daunatoare.


3. Sunt bune pentru creier: Migdalele abunda intr-o serie de substante nutritive care sunt esentiale pentru dezvoltarea corespunzatoare a unui creier sanatos. Sunt bogate in substante nutritive benefice creierului, cum ar fi riboflavina si L-carnitina care cresc activitatea creierului si creeza noi cai neuronale micsorand astfel riscul de boala Alzheimer.

4. Reduc nivelul colesterolului: Vitamina E si calciu din continutul migdalelor sunt foarte puternice atunci cand vine vorba de reglarea nivelului de colesterol.

5. Oase sanatoase: O cantitate buna de vitamine, minerale si beneficii de fosfor sunt de ajutor pentru sanatatea oaselor. Fosforul nu numai ca intareste oasele, dar previne , de asemenea, conditii cum ar fi osteoporoza.

Citeste si DOAR AICI: Cele mai eficiente remedii naturale pentru a scapa de pungile si cearcanele de sub ochi

6. Tensiunea arteriala normala: Prezentul potasiu din migdale ajuta la reglarea tensiunii arteriale. Continutul scazut de sodiu ajuta la controlul tensiunii arteriale.

7. Prevenirea cancerului: Migdalele s-au dovedit ca pot reduce riscul de cancer de colon prin imputinarea circulatiei produselor alimentare prin colon si prevenirea acumularii.


migdale inmuiate migdalele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006223 (s)