News Flash:

Bun venit in "Orasul Revolutiei"! Ce va scrie la intrarea in Timisoara

7 Mai 2015
1296 Vizualizari | 0 Comentarii
Sunt deja ani de cand autoritatile locale anunta ca vor reface portile de intrare in Timisoara, promisiuni sunt inca din timpul fostei administratii, dar starea lor a ramas aceeasi pana acum – deplorabila. S-au facut concursuri de idei si s-au prezentat proiecte, dar lucrarile au intarziat sa inceapa, scrie tion.ro.
Saptamana aceasta s-a dat in sfarsit ordinul de incepere a lucrarilor pentru poarta de pe Calea Lugojului. Lucrarile ar trebui sa fie finalizate in a doua jumatate a lunii iunie.
„Am semnat ordinul de incepere a lucrarilor luni, in 4 mai. Trebuie sa treaca 45 de zile incepand cu aceasta data, atunci este termenul. Lucrarea costa 200.000 de lei (fara TVA). Momentan se circula normal, este posibil sa fie momente in care sa trebuiasca sa se monteze acolo o schela si va fi restrictionat putin traficul, dar in cea mai mare parte a timpului se va circula normal. Pe poarta de intrare va scrie <<Timisoara, orasul initierii Revolutiei Romane anticomuniste din 1989>>”, a afirmat primarul Nicolae Robu.
Lucrarile de pe Calea Lugojului sunt executate de firma Stareto. Nu s-a organizat licitatie publica, ci vorbim despre o incredintare directa. Aceeasi societate s-a ocupat si de reabilitarea Clinicii de Oftalmologie a Spitalului Municipal din centrul orasului.
Tot in cursul acestui an ar putea fi refacuta si poarta de intrare in oras de pe Calea Aradului, potrivit autoritatilor locale.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1275 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008444 (s)