News Flash:

La un pas de TRAGEDIE! Fetita de 7 ani, izbita de tramvai pe trecerea de pietoni, in Timisoara. Copila a scapat ca prin minune fara rani grave

7 Mai 2015
1416 Vizualizari | 0 Comentarii
O fetita de doar 7 ani, care a traversat in fuga, miercuri dupa-amiaza, o trecere de pietoni aflata pe bulevardul Cetatii din Timisoara, a ajuns sub caroseria unui tramvai, care circula pe linia 10. Vatmanul sustine ca a vazut copila, insa, din cauza greutatii vehiculului, inertia a fost prea mare si nu a putut opri la timp. 
Accidentul s-a petrecut la o trecere de pietoni aflata pe bulevardul Cetatii, intre Calea Bogdanestilor si bulevardul Gheorghe Lazar. Din primele informatii, fetita de 7 ani a traversat in fuga impreuna cu un alt baiat trecerea de pietoni si nu a observat ca un tramvai, care circula pe linia 10, se afla foarte aproape de ei in acel moment.
Vatmanul a povestit reporterilor tion.ro ca a franat violent, a apucat sa si tipe la copii sa se fereasca, iar baiatul s-a oprit, insa fetita a ajuns sub caroserie. Vatmanul a explicat ca vehiculul pe care il conduce are aproximativ 20 de tone, iar timpul de oprire este foarte lung, chiar si in cazul unei franari bruste, scrie tion.ro.
Din fericire, rotile tramvaiului s-au oprit la doar cativa centimetri de corpul copilei si doar un miracol a facut ca aceasta sa scape fara rani grave.
In stare de soc, ea a fost transportata la spital, iar politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cu exactitate circumstantele producerii accidentului.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006412 (s)