News Flash:

BREAKING NEWS: Un individ a intrat cu un autovehicul intr-un grup de oameni in Melbourne. 16 persoane au fost ranite

21 Decembrie 2017
828 Vizualizari | 0 Comentarii
australia

Politia din Australia a arestat, joi, un individ care a intrat cu un autovehicul in oamenii de pe o artera aglomerata din Melbourne, ranind cel putin 19 persoane, a relatat presa locala, citata de BBC News.
”Masina a intrat in mai multi pietoni aflati pe strada Flinders, o artera aglomerata din centrul orasului”, a anuntat Politia din Melbourne.

”Politia a instituit un perimetru de securitate in zona. Soferul vehiculului si un alt individ au fost arestati si se afla in custodia Politiei”, se arata intr-un comunicat al fortelor de ordine din Melbourne.

Autoritatile Australiene nu au precizat daca este vorba despre un incident de natura terorista.
Potrivit presei din Australia, 19 persoane au fost ranite in urma inceidentului. Serviciul de Ambulanta a confirmat ca 13 persoane au fost transportate la spital, iar un copil a ajuns la spital cu rani serioase la nivelul capului. Alti cativa oameni au primit ingrijiri medicale la fata locului.

Politia a demarat o ancheta pentru a stabili circumstantele producerii incidentului.

Incidentul este similar cu cel petrecut in luna ianuarie, cand o masina a intrat intr-un grup de pietoni din Melbourne, ucigand sase persoane si ranind alti 30 de oameni.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007432 (s)