News Flash:

Grav accident de circulatie in Mexic. Cel putin 12 persoane au murit dupa rasturnarea unui autocar

20 Decembrie 2017
871 Vizualizari | 0 Comentarii
autocar rast

Cel putin 12 persoane, inclusiv un copil, au murit, iar alte 20 au fost ranite dupa ce un autocar care transporta turisti de pe o nava de croaziera s-a rasturnat in sud-estul Mexicului, anunta publicatia El Debate si agentia de stiri The Associated Press.


Autocarul transporta 31 de turisti care coborasera de pe un vas de croaziera american si urmau sa viziteze situl arheologic Chacchoben.

Autocarul s-a rasturnat in zona El Cafetal, pe soseaua care face legatura intre localitatile Chetumal si Mahahual. Cel putin 11 turisti au murit, iar 20 au fost raniti in accident.

Potrivit Procuraturii din statul mexican Quintana Roo, in urma accidentului au decedat 11 turisti si un ghid de nationalitate mexicana.
Autoritatile mexicane au anuntat marti noapte ca sapte turisti raniti au fost externati, iar alte 13 persoane raman spitalizate in unitati medicale din orasele Tulum si Chetumal.

La bordul autocarului se aflau persoane din SUA, Italia, Suedia si Brazilia, potrivit companiei de transport, in timp ce autoritatile mexicane au indicat ca victime se numara turisti din Mexic, Canada si Italia.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005905 (s)