News Flash:

Breaking news! Ministrul Justitiei a publicat raportul OECD

9 Iulie 2018
690 Vizualizari | 0 Comentarii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni ca va publica raspunsul primit de la Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OECD), urmand a se vedea "cine deturneaza adevarul". Pe site-ul Ministerului Justitiei au aparut precizari referitoare la corespondenta purtata de Ministerul Justitiei cu Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE).

Privitor la corespondenta purtata de Ministerul Justitiei cu Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE), pentru corecta informare a opiniei publice, facem cunoscut continutul raspunsurilor OCDE:

“While Mr. Kos is the Chair of the Working Group on International Business Transactions, he does not use his title in the interview, nor does he indicate that he speaks in such a capacity.  Therefore the interview in question cannot be presumed as being delivered on behalf of the OECD.” (Traducere in limba romana: Cu toate ca dl. Kos este presedintele Grupului de lucru pentru tranzactii comerciale internationale, domnia sa nu foloseste aceasta titulatura in cadrul interviului si nici nu indica faptul ca vorbeste in aceasta capacitate. Prin urmare, nu se poate prezuma faptul ca respectivul interviu a fost acordat in numele OCDE.)
“We cannot comment on the way in which Mr Kos’ views have been presented by the Romanian press. Similarly it is not for the OECD Secretariat to approve or disapprove any statement you would wish to make in this respect, while noting that we have already responded to the question related to Mr Kos’ capacity in our e-mail of 12 June 11:03.” (Traducere in limba romana: Nu putem comenta pe marginea modului in care parerile dlui Kos au fost reflectate de presa din Romania. In mod similar, Secretariatul OCDE nu are competenta de a aproba sau dezaproba vreo declaratie pe care ati putea dori sa o faceti in aceasta privinta, tinand cont, in acelasi timp, de faptul ca am raspuns deja la intrebarea referitoare la pozitia dlui Kos in emailul nostru din data de 12 iunie de la orele 11:03 AM.)
Dupa cum se poate observa, OCDE precizeaza, in corespondenta purtata cu Ministerul Justitiei, faptul ca: dl. Kos este presedintele Grupului de lucru pentru tranzactii comerciale internationale, acelasi lucru fiind mentionat si de ministrul justitiei in data de 13 iunie 2018. Totodata, este subliniat ca nu se poate prezuma faptul ca respectivul interviu a fost acordat in numele OCDE, iar OCDE nu poate comenta pe marginea modului in care parerile dlui Kos au fost reflectate de presa din Romania.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004725 (s)