News Flash:

Bonurile fiscale castigatoare la a doua extragere la LOTERIA BONURILOR FISCALE

29 Iunie 2015
1150 Vizualizari | 0 Comentarii
bon fiscal
A doua extragere ocazionala a Loteriei bonurilor fiscale a fost organizata duminica, pentru bonurile emise in perioada 29 martie - 31 mai, fondul de premiere, de un milion de lei, urmand sa fie impartit intre cel mult 100 de castigatori.
REZULTATE LA A DOUA EXTRAGERE A BONURILOR FISCALE:
Luna castigatoare: 5 - luna mai
Ziua castigatoare: 23
Valoarea castigatoare: 135
 
Bonurile fiscale de 135 lei din 23 mai sunt castigatoare la prima etapa a Loteriei bonurilor
Bonurile fiscale de 135 lei din 23 mai sunt castigatoare la prima etapa a Loteriei bonurilor, urmand sa participe la o noua extragere daca vor exista mai mult de 100 astfel de bonuri.
Persoanele care detin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 23 mai, cu valori intre 135,00 lei si 135,99 lei, se pot prezenta in urmatoarele 30 de zile la unitatile ANAF, cu bonurile in original si o copie a actului de identitate.
Fondul de premiere, de un milion de lei, va fi impartit intre cel mult 100 de castigatori.
La a doua extragere pentru loteria bonurilor fiscale, organizata duminica, dupa cea din 13 aprilie, valoarea bonurilor fiscale castigatoare, de 135 lei, a fost stabilita printr-o extragere in trei etape: o bila pentru luna emiterii bonului - cifra 5, o bila pentru ziua emiterii bonului - cifra 23, urmate de ultima etapa, cu trei bile reprezentand valoarea bonului - cifrele 1, 3 si 5.
Aceasta a doua extragere a Loteriei bonurilor fiscale a fost organizata pentru bonurile emise in perioada 29 martie - 31 mai 2015, fondul de premiere, de un milion de lei, urmand sa fie impartit intre cel mult 100 de castigatori.
Depunerea cererilor de revendicare se realizeaza incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile, prin depunerea in original a bonului fiscal castigator, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, acest termen reprezentand termen de decadere din dreptul de revendicare a premiului.
Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat  fiscalizat (de exemplu: logotipul si seria fiscala ale aparatului de marcat electronic fiscal, data si ora emiterii precum si numarul de ordine). Fiecare unitate teritoriala ANAF, la care se depun bonurile fiscale castigatoare in prima etapa de selectie, va elibera o copie a acestora cu mentiunea „conform cu originalul”, pe care se inscrie un numar unic de inregistrare. Pentru asigurarea transparentei, lista cu numerele unice de inregistrare al bonurilor care au facut obiectul cererilor de revendicare, va fi publicata pe site-urile MFP si ANAF.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1614 (s) | 22 queries | Mysql time :0.022935 (s)