News Flash:

Liviu Dragnea: Salariul minim de 2000 de lei, o greseala rostogolita in spatiul public

10 Iulie 2017
1040 Vizualizari | 0 Comentarii
salariu marit
Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat luni ca Guvernul nu va impune un salariu minim de 2000 de lei, afirmand ca aceasta informatie s-a rostogolit "dintr-o greseala" in spatiul public.
"Nu va fi impus de Guvern salariul minim de 2000 de lei. Nu exista asa ceva. Probabil dintr-o greseala s-a tot rostogolit asta in spatiul public. Noi avem in program 1.450 in 2017, 1.550 anul viitor, 1.650, 1.750. Probabil la anul, printr-o noua prezentare, salariul brut sa fie egal cu cheltuiala totala a angajatorului, ceea ce inseamna doua notiuni diferite, dar, salariul minim, asa cum stie toata lumea, va creste cu 100 de lei", a declarat presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea.
Dragnea a afirmat ca impozitul pe gospodarie nu va fi aplicat, acesta fiind "compromis", insa impozitul pe venitul global ar putea fi aplicat de anul viitor ca parte a unui pachet de masuri care sa schimbe sistemul de impozitare.
"Din 1 ianuarie 2018 nu mai poate ramane acel impozit pe gospodarie pentru ca el a fost compromis din cauza sau datorita intarzierilor din ultimele luni de zile, in schimb, impozitul pe venitul global sau globalizarea veniturilor este o optiune care in continuare este importanta pentru noi, care poate sau nu sa fie aplicata anul viitor, dar intr-un pachet mai mare de schimbare a sistemului de impozitare, care sa elimine birocratia si care sa produca mai multe venituri pentru romani", a mai spus Dragnea.
Presedintele Camerei Deputatilor a mai spus ca nu vor fi adoptate noi taxe si nici nu vor fi modificate procedurile de impozitare pentru companii.
"Nu vom adopta nicio taxa in plus pentru romani. (...) De asemenea, nu vom modifica nicio procedura de impozitare care sa produca deservicii unor companii cinstite. (...) Nu renunt la nimic din ceea ce am vorbit in campania electorala", a conchis Dragnea. Mediafax.ro

guvernul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006388 (s)