News Flash:

BOMBA la „Insula iubirii”! Ce mesaje a primit DIANA de la BEN imediat dupa filmari!

6 Iunie 2017
2774 Vizualizari | 0 Comentarii
insula mesaj

Ben de la ”Insula iubirii” şi Diana nu au rupt legătura după ce s-au întors din Thailanda! CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unui schimb acid de mesaje între cei doi iubiţi, după revenirea în ţară.


O sursă din apropierea celor doi a dezvăluit pentruCANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, că Diana a revenit la fostul iubit, care obişnuia să o susţină financiar.

 

”Ben zice că-l tot sună Diana să îi ceară bani”, a declarat sursa citată pentruCANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România.

Se pare însă că planurile de acasă nu s-au potrivit cu… răspunsul lui Ben, iar Diana a trecut la acţiune şi a refuzat apoi să-i mai răspundă. De aici, a început un schimb de replici între cei doi amorezi, în care Ben îi reproşează brunetei că nu mai vrea să-i răspundă la telefon după ce a refuzat să o ajute cu bani. Practic, Diana a apelat la un mic ”şantaj”, condiţionându-l pe Ben să-i dea bani dacă îşi doreşte să-i mai răspundă atunci când o caută. (VEZI ŞI:Ispita Andy de la ”Insula iubirii”, dezvăluiri despre relaţia cu Diana: ”S-a oficializat…”

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia conversaţiei şi vă prezintă realitatea despre relaţia celor doi foşti iubiţi:


”De ce-mi dai block?”, o întreabă Ben de Diana.

 

Bruneta i-o taie sec: ”Că nu avem ce discuta!”

”Eşti un copil”, îi replică Ben.

Diana confirmă cuvintele fostui iubit: ”Corect!”

”Până să mă întrebi de bani, am avut ce discuta. După ce ţi-am spus adevărul că eu nu am bani, nu mai avem ce să discutăm”, îi reproşează rănit Ben.

Diana i-a întărit convingerea: ”De ce să ţin lângă mine oameni care nu mă pot ajuta?!”

Aurel a dezvăluit pentru CANCAN.ro că Ben o întreţine pe Diana după revenirea din Thailanda


Aurel a fost extrem de revoltat când Ben a insinuat că ar putea avea o relaţie cu Alexandra şi a luat foc, dezvăluind adevărata relaţie dintre el şi Diana, după revenirea din Thailanda. Tânărul a spus că Ben încă o susţine pe brunetă, fapt care pare să fie confirmat de schimbul de replici prezente. (CITEŞTE ŞI:Primele declaraţii ale lui Ben de la ”Insula iubirii”, după ce Diana a dezvăluit că a vrut să se omoare)

 

”Ben e un frustrat! Alexandra a venit după mine la Timişoara cu Ben. Noi trebuia să mergem cu toţii, dar apoi el nu a mai vrut să mă ia şi pe mine. Nu, eu şi Alexandra nu mai suntem împreună. El e atât de prost încât nici nu ştie să vorbească cu o fată. Se ruga pe la Timişoara de o fată ca să iasă cu el la un suc şi ea nu voia. El nu poate avea nicio femeie. E un frustrat, care nu poate avea o femeie decât dacă o plăteşte. Ben cumpără femeile! O întreţine şi acum pe Diana. El îi dă bani şi ne-a povestit că i-a dat şi maşina ca să se plimbe cu unul Marco. Ne-a zis că le-a pus microfoane în maşină ca să audă ce vorbesc şi ce fac. Eu ştiu ce femei am avut lângă mine, ştiu ce pot, dar de la femeia lui, Doamne, ce s-a auzit!


El o iubeşte, dar nu mai sunt împreună pentru că nu mai vrea ea. Cât despre Alexandra, nu e cu ea. Alexandra a plecat cu mine de la nunta Biancăi şi a lui Liviu, doar ca să nu mai trebuiască să se întoarcă împreună cu el. I-am spus: «Plec cu avionul, mă p*ş pe tine!». L-am şi înjurat. Nu înţeleg de ce a trebuit să pună el pe internet imagini cu mine dezbrăcat. Am avut şi cămaşă pe mine. Nu înţeleg de ce a făcut asta”, declara Aurel de la ”Insula iubirii” pentruCANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, săptămâna trecută.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006441 (s)