News Flash:

BOMBA IN lIGA 1! Nicolo Napoli si Flavius Stoican, implicati in scandalul pariurilor? Prunea: "Nu pot sa cred ca antrenorul meu poate face asa ceva!"

16 Noiembrie 2015
1181 Vizualizari | 0 Comentarii
napoli
Nicolo Napoli, antrenorul celor de la CSMS Iasi, si Flavius Stoican fost tehnician al celor de la Voluntari si Dinamo, au intrat in vizorul Oficiului National pentru Jocuri de Noroc, infomeaza Gazeta Sporturilor.
Potrivit sursei citate, Napoli a precizat ca el a pariat doar sume mici, iar contul de pe care s-a pariat ii apartine insa fiul sau este cel care il foloseste, iar Stoican a precizat ca fratele sau a fost cel care a pariat si doar pe poker. Regulamentul Disciplinar, articolul 60, prevede ca cei antrenori risca o penalitate sportiva de 300.000 de lei si suspendarea pe doi ani din activitatile fotbalistice.
Presedintele executiv al CSMS Iasi, Florin Prunea, s-a declarat surprins de faptul ca Nicolo Napoli ar putea fi implicat in asa ceva si spune ca va avea o discutie cu tehnicianul italian. Prunea condamna ferm astfel de practici, precizand ca oamenii implicati in fotbal nu ar trebui sa aiba nicio legatura cu lumea pariurilor.
"Este inacceptabil ca o persoana care lucreaza in fotbal sa apeleze la casele de pariuri. Nu pot sa cred ca antrenorul meu poate face asa. O sa iau legatura cu el, nu cred ca este implicat in asa ceva. Ar fi un lucru bun daca autoritatile noastre vor intra adanc in aceasta problema", a declarat Florin Prunea la ProSport LIVE.

Tudor Simota, director general al ONJN, a intrat in direct la ProSport LIVE si a explicat clar cum lucreaza agentia pe care o conduce. Potrivit lui Simota, Oficiul National pentru Jocuri de Noroc monitorizeaza doar pariorii care pariaza sume importante in intervale mici de timp si doar pe cei care folosesc IP-uri din Romania.
"Noi documentam activitatea pariorilor care opereaza pe site-uri nelicentiate. Ii sanctionam doar pe cei care pariaza sume mari in intervale mici de timp. Exemplu: 5.000 de euro de in 2-3 saptamani. Nu-i urmarim pe cei care pariaza sume mici si nici nu-i monitorizam pe cetatenii straini care pariaza in tarile lor. Ii monitorizam pe cei care acceseaza platforme avand IP-uri din Romania. Este o problematica la nivel european: mixarea pariurilor cu aranjarea meciurilor", a declarat Tudor Simota la ProSport LIVE.

nicolo napoli oficiului national tudor simota
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006276 (s)