News Flash:

Turneul Campionilor 2015 - Florin Mergea si Rohan Bopanna, victorie colosala

16 Noiembrie 2015
1332 Vizualizari | 0 Comentarii
mergea si bophana
Romanul Florin Mergea a avut un start extraordinar la Turneul Campionilor 2015, alaturi de partenerul sau Rohan Bopanna. Dublul romano-indial a invins, dupa o ora de joc, legendara pereche formata din gemenii Bob si Mike Bryan, cu scorul de 6-4, 6-3.

Aflati in premiera la Londra, Bopana si Mergea nu au avut deloc emotii la debut. Dupa un start putin ezitant, cei doi au revenit excelent in meci si au controlat fiecare punct, impunandu-se extrem de lejer. Americanii, detinatori a patru titluri la Turneul Campionilor, nu au aratat in niciun moment ca se afla la 14-a participare in aceasta competitie. Au fost extrem de nervosi si nu au gasit vreun raspuns la jocul extrem de solid si ofensiv al adversarilor.

Aceasta a fost patra victorie a lui Mergea in cele cinci meciuri disputate in acest an cu fratii Bryan. Romanul a castigat in fata lor la Australian Open si la Dubai, in echipa cu britanicul Dominic Inglot, si la Wimbledon, cu Rohan Bopanna. Mergea si Bopanna au pierdut doar intalnirea din cadrul turneului de la Washington.

In urmatorul meci, Florin Mergea si Bopanna vor intalni perechea italiana formata din Simone Bolelli si Fabio Fognini.

Dupa sase ani in care au dominat autoritar proba de dublu in tenisul mondial, terminand de fiecare data pe prima pozitie la finalul sezonului (de 10 ori in ultimii 12 ani americanii au ocupat fotoliile de lideri in decembrie), fratii Bryan isi vad acum serios amenintata suprematia. Principalii contracandidatii la locul 1 in lume sunt Horia Tecau si Jean-Julien Rojer.

bopana mergea turneul campionilor bryan australian open dubai
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006415 (s)