News Flash:

Bolile pe care le poti vindeca cu amestecul miere-scortisoara

16 Martie 2016
38296 Vizualizari | 0 Comentarii
miere cu scort
Mierea si scortisoara sunt folosite de mii de ani ca remedii pentru o multime deboli, dar actiunea lor comuna a fost studiata si edificata abia in ultimul secol. Medicii occidentali spun despre combinatia celor doua ca are proprietati de-a dreptul uimitoare.

Imbunatateste circulatia sangvina

Faceti o pasta din miere si scortisoara pudra. Ungeti-o pe paine sau umpleti clatitele cu ea si mancati, cu regularitate, la micul dejun. Remediul reduce colesterolul din artere si va salveaza de riscul unui atac de cord. Consumul regulat al combinatiei miere-scortisoara reduce dispneea, intareste ritmul cardiac si imbunatateste circulatia sangvina.
Scade colesterolul cu 10% in doua ore!

Doua linguri cu miere si trei lingurite cu scortisoara pudra, amestecate cu 450 ml ceai, daca sunt administrate unui pacient care are colesterolul mare, vor reduce nivelul acestuia cu 10% in interval de doua ore. Remediul se administreaza de trei ori pe zi, potrivit taifasuri.ro.

Vindeca acneea

Trei linguri cu miere si o lingurita cu scortisoara pudra se amesteca intr-o pasta care se aplica peste cosuri seara si se spala cu apa calduta in dimineata urmatoare. Daca tratamentul se aplica timp de doua saptamani, va inlatura cosurile.

Calmeaza durerile artritei

Amestecati o parte de miere in doua parti de apa calduta si apoi adaugati o lingurita cu scortisoara pudra. Faceti o pasta si masati usor cu aceasta partea de corp cu probleme. Durerea cedeaza in interval de 15 minute.

Curata sinusurile

Cei care sufera de raceli chiar severe ar trebui sa ia o lingura cu miere calduta amestecata cu un sfert de lingurita cu scortisoara pudra, timp de trei zile. Acest remediu vindeca majoritatea cazurilor de tuse cronica, raceala si curata sinusurile.

De ajutor in diete

In fiecare dimineata, pe stomacul gol, cu o jumatate de ora inainte de micul dejun, si seara, inainte de culcare, beti miere si scortisoara pudra fierte intr-o cana cu apa. Daca se administreaza in mod regulat, acest remediu duce la reducerea greutatii, chiar si a celor mai grase persoane. Administrarea cu regularitate a acestui remediu previne depunerea de grasimi in organism.

remedii boli vindeca acneea curata sinusurile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1307 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006296 (s)